Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREKO ŠEST HILJADA FARMACEUTA NA EUCERIN EDUKACIJAMA O ZAŠTITI OD SUNCA

Preko šest hiljada farmaceuta odazvalo se pozivu za edukaciju o nezi kože i zaštiti od sunca, koje je tokom aprila organizovao Eucerin® Srbija.

 FSB_1662.jpg Izvor: Dalibor Stanković

Online edukaciju prošlo je preko pet hiljada farmaceuta, dok je edukacijima održanim u Hotelu Hilton u Beogradu, tokom protekla tri dana, prisustvovalo 1200 farmaceuta.

 FSB_1040.jpg Izvor: Dalibor Stanković

Osnovna tema edukacija bila je zaštita od sunca i značaj primena mera zaštite od sunca za celu porodicu. U okviru ove teme predstavljen je novi Eucerin® preparat za zaštitu od sunca za lice - Eucerin®Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+.

 FSB_1559.jpg Izvor: Dalibor Stanković

Ovaj praparat povećava hidriranost kože do 25%, a pruža veoma visoku UVA i UVB i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS), kao i zaštitu DNK kože od oksidativnog stresa izazavnog UV zračenjem.

 FSB_1387.jpg Izvor: Dalibor Stanković

Direktorka Eucerina za Adriatik regiju, Dragana Palfi, kaže da je veoma zadovoljna zbog velikog odziva i da nije iznanađena predznanjem u poznavanju Eucerin® asortimana koje su tokom interaktivne edukacije pokazali farmaceuti.

 Dragana Palfi.jpg Izvor: Dalibor Stanković

"Skoro dvadeset godina unazad, koliko je brend Eucerin® prisutan u Srbiji, veoma blisko sarađujemo sa farmaceutima. Edukacije, koje tradicionalno održavamo svake godine, važan su deo naše saradnje. Eucerin® je dermokozmetički brend koji se prodaje samo u apoteci, a razmena iskustava i znanja sa kolegama koji su u apotekama i svaki dan u kontaktu sa pacijentima su nam jako bitni. Njihova uloga je ključna jer upravo oni daju savete potrošačima u pogledu izbora adekvatnog preparata, koji će njihovoj koži pružiti odgovarajuću negu i zaštitu i rešiti probleme s kojima se suočavaju", kaže Dragana Palfi.

 FSB_0553.jpg Izvor: Dalibor Stanković

Na edukaciji je istaknuto da ispitivanja efikasnosti i podnošljivosti, koje Eucerin® sprovodi za svaki svoj preparat, podrazumevaju kliničke i deramatološke studije, ali da se velika pažnja posvećuje i iskustvu korisnika tokom upotrebe preparata.

 FSB_1137.jpg Izvor: Dalibor Stanković

"Naš cilj je da ponudimo najefikasniju negu i zaštitu, ali nam je veoma važno da korisnici vole da upotrebljavaju Eucerin® preparate, jer je redovnost upotrebe odlučujuća za postizanje efekata i očivanje zdravlja i lepote kože. Posebno kada se radi o zaštiti od sunca. U tom smislu naš novi preparat predstavlja jedan potpuno novi korak u zaštiti od sunca, jer je veoma lagane formulacije, lako se nanosi i brzo upija, a pruža koži svu neophodnu negu i zaštitu", objašnjava Dragana Palfi.

 FSB_1642.jpg Izvor: Dalibor Stanković

Eucerin Srbija u saradnji sa Fondom B92, uz podršku Ministarstva zdravlja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, .od 2018.godine, sprovodi kampanju "Zaštita za sve". Aktivnosti ove kampanje usmerene su na stvaranje zdravih navika odgovornog ponašanja na suncu kod dece u predškolskom i ranom školskom uzrastu u cilju zaštite od negativnih efekata sunčevog zračenja.

Tekst: Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije