Frontmen "Leksington benda", pevač Bojan Vasković, i njegova supruga Aleksandra već godinama su u skladnom braku u kojem su dobili troje dece, sa kojima trenutno žive u Beogradu. Međutim, želja im je, kako je Aleksandra otkrila, da u budućnosti imaju vikendicu na selu u kojoj bi sve češće provodili vreme.

"'Treba ti nešto blizu Beograda' prva je rečenica koju dobijem kada kažem da želim vikendicu u prirodi. I iako je to potpuno logičan i racionalan savet, ja ne mogu suštinski i emotivno da se složim sa tim već par godina, jer trenutak kada kročim na tlo odakle vučem gene je trenutak kada mi unutrašnji glas kaže 'to je tvoje mesto'. To tlo je moje selo i koliko god da mi nije kilometrima baš blizu, u srcu mi je i u glavi. Ja sebe vidim samo tu, kako berem divlji peršun iza kuće, dok se supa kuva na smederevcu, a deca trče po brdovitim pašnjacima i voze bicikl seoskim drumom. U vazduhu je miris pokošene trave (Bojan kosi), a čuje se samo cvrkut ptica i šapat lišća na vetru. P.S. Znam da zvuči kao pismeni iz srpskog, ali ljudi tako je", napisala je Aleksandra na Instagramu, a mnogi su podržali njenu odluku.

Bojan Vasković o ženi Aleksandri i teškom periodu
Instagram / _mrs.vaskovic_ 

Aleksandra i Bojan su, inače, krajem prošle godine prošli kroz težak period kada je njihovo treće dete, ćerkica Helena, odmah nakon porođaja završila na operaciji, zbog urođene srčane mane.

Pevač je tada istakao da je veoma ponosan na suprugu, koja je stoički izdržala kako trudnoću, tako i boravak u bolnici.

"Ovaj period je bio veoma težak i za nju i za nas. Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99% žena odustalo. To je njena pobeda. Ne postoje reči kojima bi čovek mogao to da pohvali. To je velika hrabrost i požrtvovanost. To je kad se čovek rodi sa nečim. Ima tu neku snagu i moć da pobedi svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona je izvojevala najveću životnu pobedu", rekao je Bojan nedavno u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Pored Helene, popularni par ima i stariju ćerku Anđelinu, kao i sina Mihajla.

Još fotografija Bojana i Aleksandre Vasković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / _mrs.vaskovic_ Aleksandra uživa u trećoj trudnoći!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna