Tako senzualno i čulno biće, puno nekog treperavog svetla, a istovremeno toliko čvrsto, poput stene – ŽENA. Upravo ovo je razlog da na poseban način obeležimo mesec u kom su žene dobile svoj dan i posvetimo im novi broj našeg magazina.

Serijom tekstova o uspešnim i moćnim ženama, pod zajedničkim naslovom „One su čitav svet“, predstavljamo vam 31 ženu, baš koliko i mart ima dana. Upoznajte žene čija su revolucionarna dela obeležila istoriju i koje nas i dan-danas nadahnjuju svojim junaštvom i nesebičnom dobrotom, kao i neke naše savremenice koje, idući njihovim stopama, nadahnjuju nove generacije.

31 uspesna zena lepa i srećna
Profimedia, Vladimir Šporčić, Privatna arhiva, Dejan Urošević, David Betzinger 

Urednice našeg magazina pripremile su vam praktične savete uz inspirativne poruke:

„Vaša lepota leži u vašem osmehu, pogledu, stavu, energiji, bez obzira na šminku i odeću. Važno je da volite sebe svakoga dana, uprkos sitnim nedostacima, jer vas to čini upravo onakvima kakve jeste, ponosne, smele, snažne, nežne i svoje – sada i uvek”, savet je Milice Prelević, urednice Lepote.

Savet lepota_foto Profimedia (1)-min.jpg
Profimedia 

Na početku sunčanog i romaničnog proleća naša modna urednica Vanja Ostojić preporučuje vam jarke boje, koje donose živost i vedrinu, popravljaju raspoloženje i ostavljaju snažan utisak:

Savet moda_foto David Garcia (1)-min.jpg
David Garcia 

„Svejedno da li se radi o odelu, haljini ili drečavom topu, boje šalju moćnu poruku tipa: ja sam slobodna, život je lep, mogu sve što poželim... Ne brinite mnogo o tome šta se sa čime slaže, stilisti kažu da može sve, važno je da se vama dopada. Stoga se slobodno odenite u plavu i crvenu, plavu i žutu ili pak u nijanse ciklame i pistaća.”

„Proleće je pravo vreme da se ugledate na Majku prirodu i darujete svom domu svetlost, najlepše prirodne detalje i moderan dizajn”, savetuje Ivana Martić, urednica rubrike Living.

Living_foto Shutterstock (1)-min.jpg
Shutterstock  

Šta nam zvezde poručuju ovog proleća, saznaćete u horoskopu našeg astrologa Radice Milovanović:

„Razum bira ono što srce želi, dani pred nama zaokružiće odnose i okončati ono što se lomilo i spajalo, dolazilo i odlazilo. Nešto će se i samo zatvoriti, a tamo gde možete, birajte razumom. Vaše srce se raduje kada zna da je na pravom mestu.”

Tekst: Promo