Ko prati seriju radnim danima u 15 i 22 časa, zna da je Janin dečko Andrej, zaposlen na televiziji koji pokušava na sve načine da se pomiri sa njom, iako ona to ne želi.

I u seriji, ali i u stvarnom životu važi za pravog zavodnika, vodeći računa o svom izgledu, pa se neretko susreće i sa komplimentima.

"Često čujem komplimente upućene meni, i to je lepo. Ali ovo nije ono čime čovek može i treba da se ponosi. Ne koristim nikakve tehnike podmlađivanja niti posebno razvijene programe zdravog načina života. Ja samo poštujem osnovnu higijenu", priznao je u intervjuu za ukrajinske medije.

ggg.png
Youtube/Printscreen/ ЖВЛ 

Gledaoce će posebno iznenaditi činjenica da se Aleksej bavio i džiu-džicom, čak je i osvojio broznanu medalju na prvenstvu Ukrajine 2001. godine.

"Održavam se u dobroj fizičkoj formi. Ali ovo je pre sama higijena tela i kreativna potreba, a ne sport. Sport podrazumeva takmičarski momenat, postizanje maksimalno mogućih rezultata i težnju ka pobedi. Ne takmičim se ni sa kim – nema potrebe za tim. Za mene je džiudžicu bila i ostala filozofija, umetnost, čiji je glavni princip: 'Predaj se da pobediš'", bio je iskren glumac.

Untitled (2) (1).png
Youtube/Printscreen/ ЖВЛ 

On i supruga ponosni su roditelji sina Saše, a u intervjuu je otkrio i da li će naslednik krenuti očevim stopama.

"Više ga zanima snimanje. Da li bih voleo da bude glumac? Ne znam. Jednom sam o tome govorio i ponoviću: znam u čemu moj sin uživa, ali nemam pojma koje će zanimanje izabrati. Biće mi drago ako se oboje poklope. Supruga i ja pomažemo Saši da se razvija u pravcu koji voli, bez osuđivanja i ohrabrivanja.

Aleksejeva strast je i putovanje

"Najupečatljiviji utisak u poslednjih nekoliko godina bilo je upoznavanje arapske kulture i islama. Zapanjilo me je odsustvo „lokalnih baka“ u džamijama, koje dugo obeshrabruju želju da posete hram, i sveštenika sa znacima gojaznosti. Inače, mula mora biti obrazovan, znati sure napamet, imati lep glas, a takođe biti i spolja privlačan. Kao kod Čehova: „U čoveku sve treba da bude lepo: i lice, i odeća, i duša, i misli...“ Ovi ljudi, njihova kultura i običaji izazivaju mi simpatije i interesovanje", priznao je.

lll.png
Kurir TV 

Tom prilikom je otkrio i bez kojih stvari ne putuje u inostranstvo. A to su strani pasoš, novac i povratna karta.

“Prsten sudbine” je nova TV serija na Kurir televiziji koja je uspela da osvoji srca brojnih gledalaca. Često se i postavlja pitanje u čemu je tajna njenog uspeha, a verujemo da je zbog toga što obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, ali se i prepliću ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla. Nova hit serija emituje se radnim danima u 15 časova, a zbog velikog interesovanja Kurir televizija je obezbedila publici još jedan termin u 22 časa.

ffff (1).jpg
Kurir TV 

Tekst: Lepa&Srećna/Espreso