Iako je prošlo 13 godina otkako su Dženifer Aniston i Bred Pit okončali svoj brak, ta priča je i dalje intrigatna javnosti. Jedan od razloga je i taj što je ljubav za koju se smatralo da je neuništiva, srušena, zbog tada, najpoželjnije glumice na svetu Anđeline Džoli.

Govorilo se da i da je Bred želeo decu, dok je Dženifer smatrala da trenutak nije pravi, ali ona je to tek nedavno demantovala.

"Pisalo se da je jedan od razloga našeg razlaza to što nisam mogla da rodim dete. To su bile apsolutne laži. Nemam šta krijem", rekla je glumica i dodala

"To je bio veliki izazov za mene, pokušaji da zatrudnim. Tokom svih tih godina spekulacija, bilo je zaista teško. Išla sam na vantelesnu oplodnju, pila kineske čajeve. Sve bih dala da mi je neko rekao: 'Zamrzni jajne ćelije, ali taj voz je prošao'", rekla je glumica koja je jako teško podnela saznanje da je Anđelina trudna sa Bredom.

Sada je isplivao intervju "Vanity Faira" iz septembra 2005. godine kada joj je novinar koji je sa njom vodio razgovor preneo glasine da je Anđelina trudna.To se dogodilo dva meseca pre zvaničnog razvoda između Breda i Dženifer. Novinar je opisao da je glumica izgledala kao da joj je slomljeno srce i da je nekoliko minuta plakala u tišini dok nije došla sebi. Bila je previše povređena da bi bilo šta odgovorila, samo je kimnula glavom.

Preminuo otac Dženifer Aniston
Profimedia 

Na pitanje da li je poverovala u glasine da je Anđelina trudna, Dženifer je odgovorila kako je odlučila da veruje bivšem suprugu.

"U ovom trenutku me ništa ne bi iznenadilo, ali radije bih mu verovala", odgovorila je.

Bred joj je rekao kako želi da shvati šta želi od života i kako se ne radi od  drugoj ženi, ali kasnije je uslikan na plaži sa Anđelinom i njenim sinom Medoksom.

anđelina-džoli
Profimedia 

"Bila bih robot kad bih rekla da nije bilo trenutaka kad sam osećala bes, povređenost i neugodnost. Ne znam što se dogodilo. Ima puno toga što ne razumem, puno toga što ne znam i što nikad neću znati. Moram da mislim da sam iz nekog razloga to prizvala u svoj život. Moram tako da razmišljam, inače je sve to jednostavno okrutno, rekla je Denifer koja je kasnije istakla da je srećna što je bila u braku sa Bredom.

Anđelina i Bred su se zabavljali celu deceniju, a konačno su se venčali 2014. godine. Dve godine kasnije glumica je podnela zahtev za razvod.

bred pit 0720777741.jpg
Profimedia 

Imaju šestoro dece - Medoksa (20), Paksa (19), Zaharija (17), Šilu (15) i 13-godišnje blizance Vivijen i Noks.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna