Beogradski muškarci su maštoviti, sa stilom i ukusom; imaju manire, pažljivi su, nežni, darežljivi; jednostavno, oni umeju da poklanjaju cveće i znaju koliki značaj u životu svake žene može imati lep mirisni buket.

Ako još niste otkrili važnost poklanjanja cveća, biće vam od neprocenjive koristi priče koje smo čuli u "Teleflori". Naime, želeli smo da saznamo kako do ženskog srca, pomoću cveća, stižu poželjni i uspešni, beogradski zgodni momci.

Teleflora 4_foto Teleflora press.jpg
Teleflora press 

Poklanjanje cveća za mnoge muškarce još uvek je misterija, iako ima i dosta onih koji znaju da je prečica na putu od zainteresovanosti do ljubavi, posuta cvećem. Sva istraživanja na ovu temu pokazuju da žene vole da dobijaju cveće čak i onda kada ga ne očekuju. Zato je važno da ne čekate samo neku specijalnu priliku, poput 8. marta, rođendana ili godišnjice da biste je obradovali, već činite to često, bez razloga, spontano.

Veličina buketa pritom uopšte nije važna. Najčešće je dovoljan i samo jedan cvet ili skroman, umetnički napravljen aranžman. I, ne brinite, cveće vas ni na šta ne obavezuje. Žene znaju da cveće govori samo to da vam je stalo. Stoga cveće nikada nije pogrešan izbor!

Teleflora 2_foto Teleflora press.jpg
Teleflora press 

Ipak, ima Beograđana koji su uz pomoć "Teleflorinih" aranžera i njihovih ideja osvojili naizgled neosvojiva ženska srca. Neki su to činili i na zaista neverovatan način.

Jedan momak je čestitao rođendan svojoj devojci tako što je u ponoć ispod njenog prozora doveo gitaristu da odsvira njenu omiljenu pesmu, a kada se ona pojavila na balkonu, sa sprata iznad nje rasprostrla se mreža od zlatnih niti, u koju je bila upletena 101 crvena ruža.

Teleflora 5_foto Teleflora press.jpg
Teleflora press 

Drugi je danima, svakog sata, slao devojci po jednu ružu. Bilo je i onih koji su svakodnevno cele godine, znači, ukupno 365 puta u isto vreme, devojci slali po jedan cvet upakovan u kutiju.

Beograđani su strpljivi, ali i pažljivi. Često pošalju buket, a u njemu skriven prsten, što je najlepši način prosidbe. Oni umeju i da običan izlazak u pozorište pretvore u nesvakidašnji događaj tako što uz ulaznicu pošalju buket cveća. Znaju i da ulepšaju kišni dan devojci koja ne voli kišu šaljući joj aranžman od crvenih ruža u obliku kišobrana ne bi li sivi oblak oterali barem s njenog lica. Bilo je tu još pregršt blistavih ideja, zahvaljujući kojima su neki muškarci pridobili ljubav svog života.

Teleflora 3_foto Teleflora press.jpg
Teleflora press 

Ukoliko još niste probali cvetno osvajanje, utoliko je vreme da joj pošaljete cveće! A ako se ne oduševi, to znači da je, od stotinu žena, ona jedna od dve kojima poklonjeno cveće ne daje osećaj posebnosti. U tom slučaju, ona vas i ne zaslužuje!

Tekst: Promo