Uzbudljiva priča koja će zasigurno osvojiti srca svih gledalaca obiluje intrigama i brojnim preokretima, a konstantna borba dobra i zla, dinamika i nepredvidivost drže pažnju publike, koja s nestrpljenjem iščekuje razrešenje komplikovanih situacija i odnosa.

Дария Барихашвили (Аня) и Оксана Архангельская (мама Дениса).jpg
Promo 

Radnja nove hit serije "Prsten sudbine" nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Reč je o drami o dve karakterno potpuno različite sestre. Anja se sprema za venčanje, a Jana pokušava da se zaposli na televiziji kao voditeljka. Užasna saobraćajna nesreća ih ostavlja u komi i s teškim povredama lica. Jedini način da ih raspoznaju jeste prsten koji Anja nosi na ruci, ali u trenutku nesreće Jana je nosila sestrin prsten. Kad se probudi iz kome, Jana odlučuje da prisvoji sestrin identitet i život.

Promo Prsten sudbine Jana Kurir televizija

Serija ima više od 100 epizoda, a ovo će gledaoci videti u prvoj

Sestre Anja i Jana rano ostaju bez oca i odrastaju s majkom Olgom i njenom zaovom Ljubom. Anja je uspešni marketinški stručnjak u građevinskom preduzeću, dok je Jana reporterka koja sve vreme mašta o tome da postane TV voditeljka. Iako njena molba da vodi jutarnji program nije prihvaćena, ona na sve načine pokušava da ostvari svoju želju. Njen intrigantni život je prepun iznenađena, dok Anja vodi miran i stabilan život.

Promo Prsten sudbine Anja Kurir televizija

Već prva epizoda donosi mnogo iznenađenja, napetih situacija i neočekivanih raspleta, pa nema sumnje da je "Prsten sudbine" nova hit serija koja će prikovati gledaoce kraj malih ekrana ovog proleća. Ne propustite danas u 15 časova na Kurir televiziji premijeru serije i otkrijte zašto je ona popularna u više od 40 zemalja širom sveta!

Gledaćete u prvoj epizodi serije Prsten sudbine Kurir televizija