Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IMATE POTEŠKOĆA SA DISANJEM ZBOG ZAGAĐENOG VAZDUHA: Sve što vam treba je OVA maska!

Imate plitak dah, često kašljete, suze vam oči? Sve ovo nisu simptomi prehlade, gripa ili virusa, već od zagađenog vazduha.

 profimedia-0532640602.jpg Izvor: Profimedia / Wavebreak Media LTD / Wavebreak /

Tekst: Promo

Svakodnevno ga udišemo, a sve je veći broj ljudi kojima smeta i nikako da se otarase posledica. Da ne govorimo o tome da kod nekih može doći i do ozbiljnijih zdravstvenih problema.

Sačuvajte svoje zdravlje i provodite vreme napolju bezbrižni uz ovu inovativnu Zelenu masku!

U čemu je njena moć?

Zelena maska napravljena je tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low - density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.
Sastoji se od tela i poklopca. Koristi filter koji se postavlja između tela maske i poklopca. Nakon 5 dana korišćenja zelene maske sa filterom, u Beogradu, on izgleda ovako:

 filter za tekst.jpg Izvor: Promo

Zapitajte se samo na šta nam liče pluća zbog udisanja ovakvog "vazduha"? Na nama je da preduzmemo sve moguće mere da očuvamo svoje zdravlje, kao i zdravlje naših najdražih.

Naručite Zelenu masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 po ceni od 402 rsd. Filteri se uzimaju odvojeno i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 po ceni od 108 rsd za komplet od 3 filtera.

 maska za tekst.jpg Izvor: Promo

*Filteri se koriste do 100 sati, nakon čega ih je potrebno promeniti. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom. Garancija na masku traje tri godine, ali se ne priznaje ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije