Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratite strast i magiju u vaš ljubavni odnos: Ovaj preparat će vam pomoći u tome!

Autor Jovana Kos

Živimo u jednom sasvim posebnom vremenu gde potiskujemo veliku količinu frustracija, negativnih emocija koje nam nameće gomila obaveza užurbanog sveta.

 profimedia-0587097944.jpg Izvor: Hugo Felix / Panthermedia / Profimedia

Tekst: Promo

Sve to utiče na razne segmente života, tako i na ljubavni odnos, a najviše na polju intime vezane za potenciju i libido. Takve stvari su normalne i rešive, bitno je da kada dođe do toga otvoreno razgovarate sa svojim partnerom i unesete neke lepe promene kao što su mali znaci pažnje. Ali da bi problemi u krevetu nestali u što kraćem roku, tu vam može pomoćni prirodni afrodizijak - Macun preparati!

Macun intimo V

 1. macun.jpg Izvor: Promo

Macun Intimo V je prirodni gel na vodenoj bazi koji u svom sastavu sadrži supstance za koje je dokazano da povećavaju vlažnost vagine. Intimo V je gotovo bez mirisa i ukusa, omogućava veliku vlažnost i klizavost, koje se produžavaju svakim dodavanjem nekoliko kapi vode. Intimo V ne ostavlja tragove na tkanini.
CenaIntimo V gela iznosi 1.000 rsd.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.
*Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C i van domašaja dece.

Macun Big krema

 2. macun.jpg Izvor: Promo

Macun Big krema je prirodan preparat čiji sastojci dokazano utiču na povećanje polnog organa i potenciju, kao i na vraćanje jutarnje erekcije. Ne ostavlja tragove na odeći. 
Način upotrebe:
Ujutru i uveče istisnuti na ruku 8-12 puta kremastu masu iz bočice i utrljavati 2-3 minuta laganim pokretima. U slučaju da dođe do erekcije tokom utrljavanja, napraviti pauzu kako ne bi došlo do oštećenja unutrašnjosti, a potom nastaviti. Ukoliko kremu koristite uzastopno 15 dana, preporučuje se pauza od 3 do 5 dana nakon toga.
Nakon mesec dana korišćenja kremu možete upotrebljavati jedanput dnevno.
CenaBig kreme iznosi 2.500 rsd.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.
*Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-35C i van domašaja dece.

Macun Hot gel za žene

 3. macun.jpg Izvor: Promo

Macun Hot gel za žene je potpuno prirodan proizvod čiji sastojci dokazano utiču na žene, dajući brz i jak seksualni nadražaj.
Preporučeno doziranje i vreme upotrebe je po potrebi. Macun hot gel se maže laganim pokretima na intimnu regiju i dobijate prijatan osećaj tokom korišćenja. Nazivaju ga i Gejša gel, jer ubrzava završetke kod oba pola. Možete ga koristiti koliko želite puta zaredom. Količinu nanošenja Macun hot gela birate sami. Macun hot gel nema miris i ukus i ne ostavlja tragove na intimnom vešu, tkanini...
CenaMacun Hot gela iznosi 2.800 rsd.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.
*Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25 C i van domašaja dece.

Macun gel za muškarce

 4. macun.jpg Izvor: Promo

Macun gel za muškarce je potpuno prirodan preparat za spoljašnju upotrebu, za čije je prirodne supstance dokazano da povoljno utiču na poboljšavanje potencije, što uslovljava jaču potenciju, kao i pojačanje seksualne moći muškarca.
Macun gel za muškarce se brzo osuši dok utrljavate, nema mirisa i ukusa. Dejstvo je nakon jednog minuta, veoma jak i prijatan nadražaj, potencija i vidno povećanje polnog organa tokom dejstva, jutarnja erekcija. Može se koristiti svakodnevno i više puta zaredom. Ne ostavlja mrlje na odeći i mogu ga koristiti srčani bolesnici, osobe sa visokim pritiskom, dijabetičari… Dejstvo je samo uz seksualnu stimulaciju.
Preporučeni način upotrebe je po potrebi, a može i više puta dnevno ili više puta zaredom. Dejstvo kreće nakon 1-2 minuta i možete ga koristiti svakodnevno. Puno dejstvo traje 1 sat, mada se oseti i ujutru po buđenju. Ako dođe do erekcije tokom utrljavanja napraviti pauzu kako ne bi došlo do oštećenja unutrašnjosti, a potom nastaviti. Macun gel je na prirodnoj bazi, ali se preporučuje pauza 2-3 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe.
CenaMacun gela za muškarce iznosi 3.600 rsd.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Macun up sprej za muškarce

 5. macun.jpg Izvor: Promo

Macun up sprej za muškarce je sprej za potenciju i za duži odnos koji u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu. Dejstvo počinje nakon sat vremena i traje 24 sata.
CenaMacun spreja iznosi 3.600 rsd.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.
*Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C i van domašaja dece.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije