Jednog od najbogatijih ljudi na svetu, osnivača "Amazona" bivša kućna pomoćnica optužila je za neprofesionalno ponašanje. Ona tvrdi da su ona i kolegice morale da rade prekovremene radne sate u nemogućim uslovima i da se Džef Bezos ružno ophodio prema njima.

"Smene su trajale po 14 sati, a tokom radnog vremena nismo smeli da koristimo toalet. Uz to, nisam smela da ometam porodicu, zahtveli su od mene da budem 'nevidljiva' dok obavljam kućne poslove", istakla je Mercedes Veda koja je tužbu podnela u Sijetlu tokom protekle nedelje. Ona je naglasila da su žene koje su radile za Bezosa imale problem sa urinarnim infekcijama zbog zabrane korišćenja toaleta.

Povodom ovih optužbi oglasili su se advokati američkog milijardera.

 "Bila je odgovorna za svoju pauzu i vreme obroka, a bilo je nekoliko kupatila i soba za odmor na raspolaganju njoj i drugom osoblju", naveli su i dodali da je njena tužna motivisana zaradom.

Inače, Džef Bezos se 2019. godine razveo od supruge Mekenzi Skot nakon 26 godina braka i to zbog Loren Sančez nekadašnje voditeljka vremenske prognoze na televiziji "Fox". Bezos je razvodom izgubio milijarde dolara, ali bio je spreman na sve samo da Lorena bude njegova.

Pogledajte još fotografija Džefa Bezosa i Loren Sančez u galeriji ispod.

Profimedia Džef Bezos i Loren Sančez na večeri sa njenim bivšim mužem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna