Slavica je po zanimanju medicinska sestra, a u slobodno vreme se bavi prodavanjem šminke i kozmetike. Obožava da čita knjige o pravoslavlju, a često obilazi manastire po Srbiji. Po svemu sudeći prava je domaćica, najviše voli da kuva bećarac, a omiljeno jelo njenog sina je pasulj. Ana završava Pravni fakultet i u budućnosti želi da postane advokat. Uporedo se bavi i manikirom, a posebno voli da istražuje na internetu nove recepte. Marko i Ana su se upoznali na proslavi i to je bila ljubav na prvi pogled. Marko vodi pravi mladalački život, studira programiranje i fanatik je video igara.

Porodica Jovanović započeće novu kulinarsku nedelju, majka Slavica i snajka Ana spremne su pokažu sva svoja kulinarska umeća i osvoje vredne nagrade. Vaši dobro poznati domaćini Seka i Raša i ove nedelje vas vode kroz najzabavniji kulinarski šou "Majke i snajke" radnim danima od 18, a subotom od 17.10 časova na Kurir televiziji.

majke i snajke seka aleksic.jpg
Promo 

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Majke i snajke najava kurir televizija

Tekst: Promo