Igor Đorđević je jedan od naših najpopularnijih glumaca, a proslavile su ga uloge u domaćim televizijskim serijama kao što su: "Ranjeni orao", "Državni službenik", "Koreni", "Pevačica" i "Junaci našeg doba". Manje je poznato da je i scenarista, a na odluku da konačno napiše scenario uticala je i korona.

Glumac se našao "blokiran" kako kaže, u mnogim poslovima kad je izbila epidemija pa je odlučio da ostvari svoju želju. Međutim, interesantno je bilo da ga je supruga, takođe glumica, odbila kad joj je ponudio ulogu u tom ostvarenju...

Mnogi ne znaju da je njegova dugogodišnja ljubav Zorana Bećić, jedna od najlepših srpskih glumica. Brak dug 16 godina kao da ostaje u senci, možda baš zato što teče bez trzavica u javnosti. Kako Zorana naglašava, romantika je čest "gost" u njihovoj kući. "Ume da bude vrlo romantičan, često me iznenadi bez ikakvog razloga. Svakog jutra mi kuva kafu i pušta me da duže spavam", ispričala je Zorana jednom prilikom.

igor djordjevic zorana becic 3.jpg
Instagram / zobecic 

Međutim, još značajnije od sitnih znakova pažnje i njihovo veliko razumevanje i poverenje. "On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. To se odnosi i na uloge i na zajednički rad. Najvažnija mi je njegova kritika.

Ukoliko postoje iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, onda je sve mnogo jednostavnije", izjavila je glumica svojevremeno. 

igor djordjevic zorana becic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ljubavna priča koja je počela u studentskim danima, nastavlja se i sada, pa je par juče zablistao na crvenom tepihu na premijeri filma "Džem od kavijara". "Meni svaki naš dan izgleda kao oni na početku", kazao je Igor o njihovoj ljubavi. 

Tekst: Lepa&Srećna