Prvi će se predstaviti Stanojevići iz Niša. Jovan je rođen u Surdulici. Bavi se statistikom, logistikom i programiranjem, voli da putuje i skoro svaki vikend mu je rezervisan za neki novi grad, selo ili planinu u Srbiji. Na sva putovanja ide sa suprugom i sinom i ističe da mu je to najdragocenije vreme. Danijela je rođena u Vranju i student je Filološkog fakulteta u Nišu. Voli da u slobodno vreme čita i putuje sa porodicom. Jovan i Danijela su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, zajedno su već 9 godina, a u braku skoro četiri godine. Miroslava je rođena u Vladičinom Hanu i domaćica je. Najviše voli da kuva i gleda kulinarske emisije, a upravo je ona i bila inicijator za učešće.

Majke i snajke najava kurir televizija

Majka i snajka pokušače da obezbede sigurno mesto u daljem takmičenju, a kako im je to pošlo za rukom saznajte danas od 18 časova.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpoznatijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" danas od 18 časova, a proglašenje nedeljnog pobednika pogledajte u subotu, u 17.10 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

IMG_20221008202228 (10)-min.jpeg
Promo 

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

BMW_2753-min.JPG
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje "Majke i snajke" od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!