Upravo ovako počinje ljubavna priča Une i Bate, koje u novom hit filmu “Ala je lep ovaj svet” tumački omiljeni glumački par Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović. 

U ovoj ljubavnoj priči, koju je za manje od mesec dana videlo više od 40.000 gledalaca, Anđelka Prpić donosi lik TV voditeljke Une, koja u svoju emisiju poziva samo najveće zvezde. Njen sasvim običan radni dan dobija potpuno novi smisao kada sticajem najčudnijih okolnosti, umesto Zdravka Čolića, kao sagovornika za emisiju dobija Batu. S druge strane, Bata kao nedovoljno etabliran reditelj, zanesen daleko u svetu umetnosti, postaje žrtva sopstvenih emocija koje ga čak dovode i do zatvora. 

A svemu tome zapravo je “kumovao” trapavi anđeo, brilijantno odigran od strane Nikole Pejakovića. 

4 (2).jpg
Nemanja Miščević 

Iako deluje pomalo zamršeno, film “Ala je lep ovaj svet” nas zapravo vodi u neke davno zaboravljene emocije i podseća nas na trenutak u kome nas je neko veoma voleo. 

Sve ovo dočarala nam je glumačka ekipa koju još čine i Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i mnogi drugi.

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista je Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, a producent Aneta Ivanović.

Film “ALA JE LEP OVAJ SVET” nastao je u produkciji kuće „Blue Butterfly“ i Telekoma Srbija i od 22. septembra se nalazi se u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona. 

Tekst: Promo