Edi Marfi će morati da plaća veću alimentaciju svojoj ćerki Endžel, koju je dobio u vezi sa nekad popularnom "spajs devojkom" Mel Bi. Članica muzičke grupe u kojoj je nastupala i Viktorija Bekam (tada Viktorija Adams) ima manja primanja pa je zatražila da joj popularni glumac poveća mesečna davanja.

Edi Marfi i Mel Bi su otpočeli vezu 2006. godine, kad se on razveo od Nikol Mičel. Ćerkica je rođena u aprilu 2007. godine, a evo zašto je holivudski superstar bio skeptičan u pogledu očinstva...

Romansa sa Mel Bi je, po njegovom mišljenju, tek bila na samom početku kad je pevačica objavila da je trudna. "Ne znam ja čije je to dete, sve dok ne bude rođeno i dok se ne uradi analiza krvi. Ne bih ja tako trčao pred rudu sa zaključcima, gospodine", odgovorio je novinaru magazina "Rolingston" na pitanje o detetu.

edi marfi 0720184577.jpg
Profimedia 

Testiranje je pokazalo da je dete njegovo, a i sam glumac je posle nekoliko godina promenio odnos i počeo da upoznaje rođenu ćerku. Sa Mel Bi je  postigao dogovor i isplatio sedam miliona dolara, a mesečna alimentacija je iznosila 25.000 dolara. 

mel bi 0451638967.jpg
Profimedia 

Međutim, kako su primanja pevačice bila sve manja, ona je podnela zahtev za povećanje alimentacije i konačno je on i odobren. Dodatnih 10.000 dolara mesečno biće isplaćeni i retroaktivno, za period od oktobra 2001. godine kad je zahtev i podnet.

"Obe strane su se složile da Marfi ima izuzetno visoka primanja", saopšteno je. Bogatstvo glumca se procenjuje na oko 200 miliona dolara!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna