Majka Nedeljka i snajka Teodora napravile su sjajnu atmosferu, bilo je pesme, plesa, a Raša je imao priliku se oproba i u borilačkim veštinama.

Majka Nedeljka je prosvetna radnica, voli da čita, a posebno ističe svoje vokalne sposobnosti i činjenicu da je solista u akademskim horovima. Obožava da kuva, a posebno jela koja sadrže meso, ribu i plodove mora. Sin Vladan je menadžer ljudskih resursa, slobodno vreme koristi za odlazak u pozorište i sportske aktivnosti, naročito stoni tenis. Snajka Teodora je sportista, trenira i drži časove tekvonda, za sebe kaže da je veoma posvećena porodici i prijateljima, voli da kuva, a omiljeno jelo joj je rižoto sa piletinom u pavlaci za kuvanje.

Majke i snajke najava Kurir televizija

Nema sumnje da vas očekuje još jedna nesvakidašnja i zabavna epizoda danas od 18 časova, a da li je baš porodica Ružić odnela ovonedeljnu nagradu saznajte sutra u 17.10 časova na Kurir televiziji!

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnim pričama.
Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

IMG_8373.jpeg
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

BMW_6088.JPG
Promo 

Pratite takmičenje "Majke i snajke" od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.