Pevačica Seka Aleksić u više navrata otvoreno je govorila o svojoj borbi sa kilogramima, te priznala da joj ne polazi za rukom da drži dijete, kao ni da vežba, i da je višak skidala tako što se izgladnjivala.

Međutim, u jednom trenutku je odlučila da okrene novi list i da smrša na zdrav način - uz redukovanu ishranu i redovne treninge. Sada je prezadovoljna svojim izgledom i ponosna na sebe što je istrajala u svojoj nameri.

Ipak, Seka priznaje da joj često nedostaju slatkiši koji su joj najveći porok.

"Dovela sam svoju liniju do izgleda kakvog sam želela. Uvek može bolje, naravno. Slatkiše sam generalno izbacila ovih dana. Zdravo se hranim. Nema šale. Počela sam i da treniram. Dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika. Bukvalno sam ovisnik. Sada izdržavam. Imam pet obroka dnevno i vodim računa. Kada ima mnogo svega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega", iskrena je bila pevačica u emisiji "Exkluziv".

Mnogi su primetili i da je Seka promenila imidž i stil oblačenja, a za ovu transformaciju zaslužan je njen asistent u kojeg ima apsolutno poverenje, pa se ne meša u njegov posao.

"Nije ovo ništa kako sam ja nekada bila provokativna, ovo je super. Stanislav nalazi sve ideje, ništa se ja ne mešam. Kao neka lutka sam, on me upakuje i to je to. Najviše volim damski stil, ali s druge strane prosto svako pojavljivanje zahteva da izgledam drugačije, nekako se to i očekuje", rekla je pevačica.

U Sekinom domu nedavno je bilo i slavlje, budući da je njen stariji sin Jakov proslavio 6. rođendan. Pevačica je ispričala i kakav poklon joj je tim povodom tražio.

"Jakov je poželeo lanac oko vrata. On smatra da je reper i to ne treba da mu se uskrati. Morala sam da mu kupim neki muški, da ne bi nosio moje ogrlice. Hteo je u školu da stavi lanac preko duksa pa sam mu rekla da to nije lepo", ispričala je Seka za "Blic". 

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna