Majka Radica je nedavno otkrila svoj skriveni talenat i oprobala se u crtanju, a kako je odnedavno u penziji, većinu svog vremena posvećuje crtanju i druženju. Vodi aktivan život, voli duge šetnje, a u mladosti se bavila rukometom. Sin Jovan se nakon završene gimnazije takođe posvetio sportu i krenuo njenim stopama. Suprugu Teodoru je upoznao u frizerskom salonu, kada je došao na šišanje. Teodora i Jovan vode aktivan život, vole izlaske, a slobodno vreme često upotpune odlaskom u bioskop ili pozorište.

Majke i snajke najava kurir televizija

Ono u čemu se svi članovi porodice slažu jeste kuhinja, ljubitelji su povrća i mesa i obožavaju da eksperimentišu u kuhinji. Da li se porodica Milovanović snašla u najpopularnijoj kuhinji u Srbiji i kako su njihova kulinarska umeća ocenili Seka i Raša saznajte danas od 18 časova, a proglašenje nedeljnog pobednika ne propustite u nedelju u 17.10 časova na Kurir televiziji!

majke-i-snajke1.jpeg
Promo 

Očekujte još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnim pričama. Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

majke-i-snajke.JPG
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje "Majke i snajke" od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.