Radmila je već 10 godina u penziji, a svoje vreme najviše provodi u kuhinji. Po struci je ekonomista i veoma je bila uspešna na tom polju. Veliki je ljubitelj političkih vesti i voli da razmenjuje mišljenja na tu temu. Njen sin Aleksandar voli drugačiji stil života, obožava muziku, dobar provod i izlaske sa društvom. Veoma je aktivan u sportu, a ta činjenica ga je i spojila sa suprugom Jelenom.

Majke i Snajke 20.09. Kurir TV

Snajka Jelena je nutricionista, aktivni sportista i trudi da se vodi zdrav način života. Najviše sprema salate, jela sa povrćem, zdrave sokove, ali povremeno ume da napravi i kalorična jela. Aleksandar nije ljubitelj zdrave kuhinje, a iako mu je omiljeno jelo mamino pohovano belo meso, ipak je uspeo da se prilagodi Jeleninoj kuhinji. Kako se porodica Gašo snašla u kuhinji, gledajte danas od 18 časova, a nedeljnog pobednika saznajte u subotu od 17.10 časova na Kurir televiziji.

majke-i-snajke1.jpeg
Promo 

Očekujte još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnima pričama.
Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

majke-i-snajke.JPG
Promo 

Pratite takmičenje "Majke i snajke" od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.