Mirjana je poznata po svojoj neobičnoj kuhinji, voli sve da jede i zato često eksperimentiše sa jelima. Veliki je fan Seke Aleksić, zna svaku njenu pesmu i redovno posećuje njene nastupe. Suprug Ognjen je zadivljen Mirjaninom kreativnošću u kuhinji, ali priznaje da za njega nema ništa bolje od dobre pice. Jelena je, poput svog sina, jednostavna u izboru jela i stalno jede piletinu u bešamel sosu.

majke-i-snajke.jpg
Promo 

Ognjen se zbližio se Mirjanom kada se šalio u istom društvu na račun toga što je ona jedina jela salatu. Mirjani on prvo nije bio simpatičan, ali je njegova upornost imala efekat. Da li su jela koja su pripremile majka Jelena i snajka Mirjana ostavila dobar utisak, kao i kakve su ocene dobile saznajte danas od 18 časova, a u subotu u 17.10 saznajte da li je baš porodica Nakić pobednik ove nedelje.

Najava 11. epizode najpopularnijeg kulinarskog šou programa "Majke i snajke" Kurir televizija

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnim pričama.
Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

majke-i-snajke2.jpg
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje “Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.