Dragana Katić ponosna je mama blizanaca Bobana i Bojana, koji su postigli velike uspehe kada je reč o obrazovanju i poslu. Iako su sada odrasli ljudi, voditeljka koja je nedavno proslavila 57. rođendan maksimalno koristi svaki slobodan trenutak kako bi ga provodila sa svojom decom, a kako je navela, priželjkuje da dobije i unučiće.

"Kada smo izašli na ručak da proslavimo moj rođendan, citirala sam predsednika koji kaže 'Čuvajte bake i deke i one starije od šezdeset godina', znači za tri godine ću ja biti ta koju morate da čuvate, negujete i pazite, biću ta baka o kojoj morate da vodite računa (smeh)", rekla je Dragana za "Grand Online" i odmah potom dodala:

"Deca se još uvek ne spremaju, niti mi najavljuju da ću zvanično da postanem baka, što bih i volela. Ali po ovim kriterijumima jesam!"

Dragana Katić želi da postane baka
ATA / Antonio Ahel 

Iako uživa u tome što njen posao podrazumeva često šminkanje, menjanje frizura i garderobe, Dragana priznaje da se ipak najudobnije oseća u ležernoj garderobi i u prirodnom izdanju, van kamera.

"Na tim društvenim mrežama sam prirodna, na mestima sam na kojima volim, daleko od toga da ja svoj posao ne volim, ali ovde moram da budem na štiklama i sa ful šminkom.Ono su ipak neke ležerne varijante i to sam ja! Više sam leti ja nego preko sezone", objasnila je voditeljka.

Budući da javnost prati svaki njen korak, govorila je i o tome da li oseća pritisak da uvek mora da bude lepa i negovana, te da godine na njenom licu ne smeju da se vide.

Dragana Katić
Instagram/dragana_katic 

"Pa jesam, starija sam za godinu dana. Ne mogu da pobegnem od toga, to je tako! Ja više samoj sebi zadajem zadatke, da prosto sve to drugačije nosim. Malo su se promenila i vremena, neke mogućnosti su više otvorene nego što su mojoj majci na primer bile u mojim godinama. Sada gledam samo da te mogućnosti koristim i uvek sam sebi zadavala ultimativne zadatke, tako da je više stvar u meni", zaključila je voditeljka.

Još fotografija Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Modne kombinacije za 50+

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna