Konstantno ulažemo u procese poboljšanja naših proizvoda za majke, bebe i malu decu, kao i doprinose na polju ishrane u ranom životnom dobu.

Upravo zbog toga smo izuzetno ponosni što je naš brend Aptamil dobio još jednu potvrdu kvaliteta - istraživanje Euromonitor-a iz 2021, nezavisno istraživanje u Evropi, pokazalo je da je Aptamil „Brend broj 1 u kategoriji mleka za bebe u Evropi*”.

Preko 5 decenija smo pioniri u istraživanju kako bismo bolje razumeli majčino mleko kao najbolju imunoishranu za bebe. Naš tim, koji čini preko 500 stručnjaka i naučnika, proučava kvalitet i sastav majčinog mleka i sprovodi istraživanja imunog sistema.

Kao kompanija posvećena zdravlju, svoju društvenu odgovornost shvatamo vrlo ozbiljno. Svoja uverenja sprovodimo u delo, usvajajući ekološki održive procese tamo gde je to moguće i podržavajući lokalnu i širu zajednicu kroz tekuće zdravstvene inicijative.

Važna napomena: Dojenje je najbolji vid ishrane za vašu bebu. Pre upotrebe konsultujte se pedijatrom ili farmaceutom.

*Izvor Euromonitor International Limited; U konkurenciji brendova mlečne formule za bebe. Bazirano na podacima objavljenim od strane kompanije Euromonitor International Limited, kategorija mlečni proizvodi i alternative, edicija za 2022. godinu, maloprodajna vrednost, podaci za 2021 godinu. Aptamil uključuje Almiron, Aptamil, Bebilon, Gallia i Nutrilon.

Tekst: Promo