Tekst: Promo

Ako ste od onih koji tokom leta žele da imaju zdrav i preplanuli ten, onda vam je potrebna inovativna formula koja sadrži prirodne pigmente i jedinstven spoj vitamina, minerala, antioksidanata, aminokiselina i ekstrakte biljaka koje unapređuju zdravlje vaše kože i čine vašu kožu neverovatno blistavom i besprekorno potamnelom.

• Pomaže da postignete predivan zlatno - bronzani ten bez sunčanja
Potamnjuje i poboljšava ten, i pomaže da se dugo održi
• Optimalni rezultati sa minimalnim izlaganjem suncu
3 puta brže do neodoljivog, intenzivnog i prirodnog tena
• Ravnomeran i blistav ten, bez nepoželjnih neizjednačenih linija, promena boje i tamnih fleka
• Sprečava prerano starenje kože uzrokovano oksidativnim stresom
• Podstiče stvaranje kolagena i formiranje keramida (lipidnih molekula) i masnih kiselina.

Dr Viton Bronzan je napredna nutritivna formula koja vam pomaže da postignete prirodan, intenzivan i neodoljiv zlatno-bronzani ten sa ili bez izlaganja sunčevoj svetlosti u bilo kojem periodu godine.

L-tirozin je aminokiselina koja podstiče stvaranje melanina u telu bez izlaganja suncu. Melanin je pigment koji se nalazi u čovekovoj kosi, očima i koži, i daje im boju što znači da je odgovoran za potamnjivanje kože.

Kompleks prirodnih pigmenata (beta-karoten, likopen i zeaksantin), ekstrakt kurkume i bakar intenzivno potamnjuju kožu, dajući joj prirodan, taman ten i zdrav, blistav izgled.

Selen, vitamin C i beta-karoten su snažni antioksidanti koji štite kožu od oksidativnog stresa i drugih štetnih efekata uzrokovanih sunčevim zracima.

Vitamin B3 je odgovoran za povećanje proizvodnje keramida, koji zajedno sa masnim kiselinama grade ključne komponente u spoljnom, zaštitnom sloju kože koji je zadužen za održavanje njene vlažnosti.

Dr. Viton bronzan tekst hangar.rs.jpg
Promo 

Sastav:
Beta-karoten – 7mg
Likopen – 3mg
Lutein – 3mg
Zeaksantin – 1mg
L-tirozin – 50mg
Niacin (vitamin B3) – 10mg
Vitamin C – 80mg
Suvi ekstrakt rizoma kurkume – 20mg
Bakar (Bakar-glukonat) – 0,5 mg
Selen (Natrijum-selenit) – 30mcg

Uputstvo za upotrebu: 1 kapsula dnevno.

Dr. Viton Bronzan kapsule naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.800 rsd.

Dr. Viton bronzan 2.jpg
Promo