Istina je takođe da pet, deset ili više kilograma manje neće rešiti neke suštinske životne probleme… ali da li će osoba biti srećnija ukoliko bude bila zadovoljna i svojim spoljašnjim izgledom, odrazom u ogledalu i “slikama bez filtera”, odgovor je sigurno: da.

Takođe, da li će osoba bez viška kilograma imati više energije, snage i potencijalno bolje zdravstveno stanje (ukoliko u obzir uzmemo da je gojaznost jedan od osnovnih faktora rizika za razvoj većine bolesti), odgovor je takođe: da.

Zato je odluka o gubitku viška kilograma, redukciji telesne težine i poboljšanju fizičkog izgleda, ne odluka koja se tiče lepote već odluka koja se zapravo tiče zdravlja, sreće i ličnog zadovoljstva.

Good-bye slika 2.jpg
Promo 

Prva preporuka koju ćete uvek čuti ili pročitati kada je u pitanju tema mršavljenje, ukratko zvuči ovako: "Promenite loše navike u ishrani i uvedite fizičke aktivnosti u svoju dnevnu rutinu". Pokrenuti se i uvesti zdrave navike, ipak, nije tako lako. I nije tu reč samo o odlučnosti i slabom ili jakom karakteru i volji. Izazova je mnogo, prepreka još više. Zato su nam pravi partneri i podrška u tom procesu važni, posebno u periodima kada smo na početku i kad nam je važno da do prvih vidljivih rezultata imamo i dovoljno snage i istrajnosti.

Promena rutine, naročito kada je reč o dotadašnjem nezdravom načinu življenja i ishrane, praćena je vrlo često osećajem malaksalosti i iscrpljenosti, glavoboljama i svim onim manifestacijama koje početak čišćenja organizma od toksina nužno nosi.

Good-bye kilogrami su nova, originalna formulacija koja sadrži pažljivo odabranu kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koja mogu doprineti kontroli telesne težine na zdrav i prirodan način, bez osećaja iscrpljenosti, umora i malaksalosti. Zbog svog jedinstvenog sastava (L-karnitin, garsinija, bromelain, hrom i zeleni čaj) ovaj proizvod je bezbedan za kontinuiranu primenu i omogućava postepeno i zdravo mršavljenje.

2.jpg
Promo 

To znači da nema "jo-jo efekta" i vraćanja na staru kilažu odmah po prestanku korišćenja preparata. Uz Good-bye kilograme ne mršavi se tako što se samo izbacuje višak tečnosti, koji praktično daje neku vrstu iluzije o smanjenju kilaže na vagi, dok masne naslage i dalje ostaju. Ovo je formula koja istovremeno i ubrzava metabolizam i pojačava potrošnju masnoća, podstiče sagorevanja masnih naslaga, pozitivno utiče na nivo šećera u krvi (i na taj način reguliše apetit) i doprinosi eliminaciji štetnih produkata metabolizma i toksina iz organizma.

Gubitak kilograma često za posledicu ima pojavu opuštene kože, koju često opisujemo kao "višak kože" nakon redukcije telesne mase. Kako bi paralelno sa procesom mršavljenja, sačuvali i lep izgled kože, potrebno je redovno nanositi proizvode koji će poboljšati njen tonus i elastičnost.

Good-bye cellulit gel je formulisan na bazi kofeina, uree, arganovog i bademovog ulja, bršljana i koenzima Q10. Namenjen je za negu kože zahvaćene celulitom i kože koja je izgubila tonus, elastičnost, vlažnost i mladalački izgled. Zahvaljujući svojoj formulaciji ovaj gel pomaže u redukciji celulita, ali istovremeno ima i anti-age efekat na kožu.

3.jpg
Promo 

Kofein stimuliše mikrocirkulaciju i doprinosi procesu lipolize i redukcije masnih naslaga. Urea hidrira kožu, povećava njenu elastičnost i čini je glatkom i nežnom na dodir. Arganovo ulje ima anti-age efekat na kožu, ono doprinosi da koža sačuva svoj tonus i turgor i tako se zaštiti od prevremenog starenja. Bademovo ulje hidrira i hrani kožu, čuvajuću njen prirodan ten i lep izgled.

1.jpg
Promo 

Bršljan poboljšava mikrocirkulaciju, doprinosi povećanju elastičnosti i zategnutosti kože, čime koža gubi izgled "pomorandžine kore".

Koenzim Q10 kao antioksidans doprinosi detoksikaciji i stimuliše stvaranje energije neophodne za procese redukcije masnih naslaga.

Uz proizvode Good-bye kilogrami i Good-bye cellulit gel recite "Zbogom!" višku kilograma i celulitu i neka ovo leto bude samo u znaku dobrog provoda, sjajnog druženja, uzbudljivih putovanja i vas zadovoljnih u svojoj koži!

Tekst: Promo