Jelena Aćimović, vaspitač u Svratištu za decu i nekolicina dece koja su se tu našla, sa oduševljenjem su dočekali ekipu Kurir televizije koja je ispratila podelu poklona.

Kompanija- Adria- Media- Group- donirarala- pakete
Promo 

"Ovo su deci najradosniji dani jer vide da ljudi misle na njih. U ime Svratišta za decu zahvaljujemo se kompaniji Adria Media Group na poklonima jer su deci ulepšali ovaj dan," rekla je Jelena i naglasila da je svaka pomoć dobrodošla. "Mi sada skupljamo zalihe za naredni period. Neophodna nam je polovna dečja garderoba i obuća, zaštitne maske, sredstva za ličnu higijenu i dezinfekciju. Zahvaljujemo se svima koji nam pomažu da olakšamo život ovim mališanima i njihovim porodicama," izjavila je Jelena Aćimović.

Kompanija- Adria- Media- Group- donirarala- pakete
Promo 

Irena Petrović, menadžerka korporativnih komunikacija Adria Media Group, podsetila je da ova kompanija svake godine donira pakete institucijama koje brinu o deci iz ugroženih kategorija. "Praznici su vreme okupljanja i darivanja i period u kome treba da se setimo onih koji zavise od pomoći drugih. Ove godine smo odlučili da obradujemo najmlađe sugrađane koji su uglavnom prepušteni sebi, a kojima je Svratište najvažnije utočište. Srećni smo što vidimo sreću na licima dece jer smo im ulepšali Božić, ali je važno da ih se setimo i tokom godine. Nastavićemo da im pomažemo i ubuduće jer im je svaka pomoć značajna, " izjavila je Irena Petrović.