Biće tu za svakog ponešto - od klasičnih, do veganskih opcija za svačiji ukus.

Nijedan dobar festival nije potpun bez dobre muzike, zato smo vam spremili brojna muzička iznenađenja - svaki dan festivala biće ispraćen nastupom nekog od naših DJ-eva, a dve večeri su posvećene live svirkama Gypsy Jazz Banda i Live blues Banda.

Za vas koji volite izazove, mislili smo i na to - oprobajte se u našim šahovskim turnirima, takmičenju u jedenju ljutih burgera, master classu Radionici za mlade kuvare - čekaju vas vredne nagrade i dragocena iskustva!

Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših partnera, koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja:

Zahvaljujući Turističkoj organizaciji Beograda koja je podržala festival, svi posetioci će moći da uživaju u vrhunskim burgerima naših najboljih burger restorana, kao i u bogatom muzičkom i zabavnom programu tokom svih 10 dana trajanja festivala.

Za sve kuvare koji su na početku svoje karijere, Mastercard se pobrinuo da savete dobiju od najboljih iz struke - Travis Meeks, američki chef iz Saint Lous-a, održaće Radionicu za mlade kuvare u utorak, 29. juna.

Dobri burgeri ne idu bez dobrog osveženja, a to najbolje zna Coca - Cola. Za potpuno uživanje u vrhunskoj klopi, zgrabite limenku svog omiljenog pića i uživajte u letu na najbolji način!

Znate šta još idealno gasi žeđ tokom tropskih vrućina? Tako je, pivo! Za jedinstven ukus koji balansira između gorkog i slatkog, tu je Peroni - italijanski brend sa tradicijom dužom od 150 godina. Ovo je idealan izbor za sve ljubitelje piva, uz apel da ne sedaju za volan ukoliko se odluče za konzumaciju.

Ne smemo da zaboravimo ključne sastojke svakog burgera, a to su sosevi i prelivi! Za najveći izbor majoneza, kečapa, tartara, ljutih ili light varijanti, pada samo jedno ime na pamet, a to je Dijamant! Potpuno burger iskustvo - garantovano!


Barcaffe i Grand kafa znaju kako da ponude uživanje tokom vrelih dana - bogati Lattiato ukusi Irish cream, Toffee Caramel ili Vanille, pružaju pravi doživljaj ledene kafe! Osvežite se, zasladite se i javite nam svog favorita!

Posebno se zahvaljujemo Gradu Beogradu - Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima i opština Stari grad, bez čije podrške realizacija ovog događaja ne bi bila moguća.


Mnogo je razloga da posetite prvi Beogradski burger festival - vidimo se danas od 17 časova na Kalemegdanu! Za sve informacije o programu i dešavanjima, posetite našu Instagram stranicu.