Jedna od najpopularnijih manekenki na svetu Ešli Grejem je po svemu posebna. Ona nije obična manekenka i njen izgled vas je sigurno prevario. Nije reč o manekenkama mršavicama, već i plus sajz manekenki Ešli, koja svakim svojim potezom uzdrma javnost i pomera granice modne industrije.

Ona je prava predstavnica žena krupnije građe, koje uz to ističu i svoj seksipil. Nedavno je postala majka, stalno izlazi iz komfor zone i ruši sve predrasude i stereotipe. Ešli se često fotografiše naga ili samo u donjem vešu, ne mareći za koemntare i prikazujući žensku lepotu i sa viškom kilograma.

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila video u kojem brije listove u donjem vešu, a u jednom trenutku počinje i da tverkuje.

 Tokom karantina je naišla na brojne kritike zbog toga što nije brijala pazuh, ljudi su joj upućivali oštre reči, a ona je ovim videom oštro odgovorila na sve te negativne komentare.

Višak kilograma, celulit i opuštena koža ne bi trebalo nikome da predstavljaju problem, niti treba da zbog toga budete utučeni i depresivni, a Ešli vam na odličan način pokazuje kako to da uradite.

Publika je oduševljenja hrabrošću ove tridesettrogodišnjakinje, ali i njenim samopouzdanjem kojim zrači.

Izvor: Lepa&Srećna