Polazak u školu je uvek pomalo stresan za dete, ali septembar 2020. godine će sigurno i deca i roditelji pamtiti na poseban način.

Zbog epidemije korona virusa, deca treba da budu spremna da pohađaju nastavu preko Interneta.

Zato je važno obezbediti detetu odgovarajući uređaj, a tablet je svakako najkorisniji i najpraktičniji. Njega dete može lako i da ponese, pa se sve što je potrebno za nastavu može naći i kod bake ili deke, ili u produženom dnevnom boravku kad učenik često radi domaće zadatke.

Galaxy Tab S6 Lite je, pre svega, dobar izbor i za roditelje i za mališane jer je besprekorno sinhronizovan sa Galaxy pametnim telefonom, tako da dete uvek može da primi pozive ili poruke.

Ovaj model ima S Pen olovku kojom se mogu na brzinu hvatati beleške, a kasnije se mogu srediti i bojama tako da budu idealne za učenje.

Već tu dete može da nauči koliko su važni tagovi, jer će kasnije lako pretraživati sve beleške. Moguće je čak pisati i direktno u PDF dokumentima.

Lagan i tanak, ovaj model je dostupan u roze, plavoj i sivoj boji. Svi privatni podaci na njemu biće zaštićeni, jer Samsung Knox štiti kao pravi sef.

Tableti Galaxy Tab S7 i S7+ su predstavljeni početkom avgusta 2020. godine i imaju nove funkcije.

Tu su i unapređena S pen olovka, proširena tastaturu, veliki ekran i snažan procesor. Ovi uređaji nude mnoštvo alatki za rad i zabavu. 

Roditelji se s pravom brinu što će mališani provoditi i više vremena nego inače uz razne elektronske uređaje, pa je zato važno što Samsung tableti imaju smanjenu emisiju plavog svetla.

Za dodatno olakšanje, kad god je moguće, može se izabrati i Dark Mode, koji smanjuje naprezanje očiju.

Ako želite da dete prvo upoznate sa tabletom koji vi koristite, Samsung je mislio i na to!

Za to postoji aplikacija "Kids Mode" uz koju vaše dete može slobodno da „brlja“ po vašem Galaxy uređaju.

Potrebno je samo da postavite PIN kod koji će sprečiti dete da ovu aplikaciju napusti i priđe potencijalno štetnom sadržaju na Internetu.

Vreme je da detetu omogućite bezbedan, pristupačan tablet kojim će se lako koristiti - izaberite Samsung!

 Tekst: PROMO

NAJBOLJI TABLETI ZA ŠKOLU: veliki ekran, lako kućište i odlične mogućnosti za onlajn učenje
Promo