Na Instagram profilu magazina Lepa&Srećna u redovnim terminima stručni saradnici pomoći će vam savetima kako da lakše prođete kroz dane izolacije.

Magazin Lepa&Srećna pripremio je serijal Live programa na svom Instagram profilu lepaisrecna tokom korona krize kojim će svojim čitaocima i pratiocima ponuditi korisne i praktične savete da lakše prebrode ovu novu i zahtevnu situaciju.  

Tako će u svakog ponedeljka u 20 časova psihoterapeut Sandra Bjelac odgovarati na pitanja svima onima koji se suočavaju sa psihološkim problemima izazvanim korona krizom, a pre svega uslovima života u izolaciji.

Nutricionista i fitnes bloger Nada Piliškić će sredom u 20 časova davati smernice za zdravu ishranu koja je prekopotrebna s obzirom na celodnevni boravak u zatvorenim prostorijama.

Astrolog i novinar Violeta Dimitrić će svakog petka u 20 časova sa astrološkog stanovišta davati objašnjenja za novonastalu situaciju, dok će fitnes trener Marko Mažar subotom u istom terminu govoriti o fitnesu, odgovaraće na pitanja o kućnom treningu i pokazivati koje sve vežbe možemo da radimo efikasno i lako i u svom domu.  

Pratite Instagram profil lepaisrecna svakog ponedeljka, srede, petka i subote u 20 časova kada u direktnom uključenju možete da postavljate pitanja našim stručnim saradnicima.