Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SENSA NAJAVLJUJE ZA MART: rođendansko izdanje jedinstvenog magazina Sensa

  Izvor: Foto: PROMO

Rođendansko izdanje magazina Sensa: Naši odnosi, emocije, postupci, snalažljivost u materijalnom svetu, ili pak dostizanje neslućenih duhovnih visina, sve to „čuči” u nama, kao jedinstvenom i nepresušnom izvoru različitosti i mogućnosti. Magazin Sensa slavi svoj 12. rođendan i donosi niz tema koje će vas podstaći na razmišljanje i delovanje. Uživajte u svom primerku ovog jedinstvenog magazina na našem tržištu, koji više od decenije obrađuje kompleksne teme duhovnosti, vitalnosti, zdravlja, ekologije, razvoja ličnih potencijala i motivacije. 

Tema broja:

Rođendansko izdanje magazina Sensa podseća na lepotu i snagu reči „hvala, oprosti, molim te...”, predstavljajući i naučne dokaze o važnosti ljubaznosti za psihofizičko zdravlje! Donosimo i priču o treningu budućnosti – tzv. „psihičkom fitnesu”, ali i prednostima geštalt psihoterapije. Za dame će biti interesantna priča o našoj poznatoj voditeljki Milici Gacin i njenom pogledu na godine starosti, život i ulogu žena u njemu.

  Izvor:

Foto: Shutterstock

  Izvor:

Foto: Marija Stanković - Milica Gacin

Inspiracija:

U želji da vas inspirišemo na povratak prirodi, očuvanje životne sredine, ali i negovanje sopstvenih instikata kroz zdrave poslastice, za 12. Sensin rođendan vas uvodimo u „šumsku oazu” usred beogradskog asfalta. Jedna neobična poslastičarnica probudiće sva vaša čula...

  Izvor:

Foto: Zaharijev Katarina Keti, Milovanović Sofija, Danijela Savkić

Vitalnost:

Dr Dušan Vergaš specijalno za magazin Sensa objašnjava fiziologiju kičme, uzroke bola u leđima, ali i načine prevencije i odgovarajućih aktivnosti za otklanjanje tegoba. Nismo zaboravili ni aktuelne „bjuti” trendove, kao glasnike budućnosti. Saznaćete šta znači „sporiji” pristup lepoti i kakva je to ekološki održiva i personalizovana „clean” kozmetika!

  Izvor: Foto: Shutterstock

  Izvor:

Foto: Shutterstock

Dobar život:  

Zotter čokolade - saznali smo kako izgleda čokolada budućnosti! Iza jedinstvenog ukusa svake čokolade kriju se umetnici koji osmišljavaju njenu priču, sastojke, pa i njen izgled. Austrijanac Jozef Coter (Josef Zotter) otišao je korak dalje i u fokus svoje priče stavio odgovornu trgovinu i organsku proizvodnju... Pored toga, donosimo vam brojne recepte australijske holističke nutricionistkinje Li Holms (Lee Holmes), koja je osmislila supercharged princip ishrane!

  Izvor:

Foto: Zotter privatni album

Tekst: PROMO

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije