Novi broj časopisa Men's Health od danas je na prodajnim mestima širom zemlje. Zavirili smo u specijalno novogodišnje izdanje ovog muškog štiva i pronašli dosta toga korisnog. Krenimo redom.

Kad je rođeni Britanac Henri Kavil počeo svoju karijeru, ranih dvehiljaditih, bio je spakovan u sporedne uloge, najčešće kao naivni, zaljubljeni mladić. Ali, otkako se prihvatio Supermena - uloge koja ga je naterala da se nagruva i postane realna verzija najjačeg dobročinitelja na svetu - Kavil se mirno transformisao u glavnog lika kakvog su veliki filmski studiji gladni. "Plašt mi je u ormanu. Još uvek je moj", kaže u ekskluzivnom intrevjuu za MH.

Henri Kavil/Foto: Ben Vots

U januarskom Men's Healthu čeka vas dodatak posvećen "najskupljim mišićima današnjice". Reč je o treninzima najspremnijih igrača najbolje košarkaške lige na svetu. Pogledajte kako funkcioniše fabrika fizičkih sposobnosti elite svetske sportske industrije pod nazivom NBA liga.

Džimi Batler/Foto: Sofi Holand

Tu su i svi plusevi minusa: nije lako trenirati ispod nule, ali uz nekoliko korisnih saveta može da bude efikasnije od bilo kog drugog vežbanja. Men's Health je pripremio veliko istraživanje o tome kako da treniramo, šta da jedemo i na koji način da se oporavimo tokom najhladnijeg perioda u godini. Pred čitaocima je i Rimejk ovsene kaše - otkrijte kako najdosadniji doručak na svetu, uz samo nekoliko intervencija, može da postane superstar vašeg dnevnog menija.

Men's Health je proglasio pobednika! Nakon 4 meseca intenzivnih treninga uz najbolju suplementaciju, učesnici MH izazova završili su transformaciju. Pogledajte ko je postigao najazapaženije rezultate.

U januarskom Men's Healthu prisutne su i dame, posebne, jake i svoje. Men's Health je uradio reportažu s Tamarom Trumbetaš, jedinom srpskom sportistkinjom koja je učestvovala na Gamesu, najprestižnijem svetskom nadmetanju u krosfitu. "Ništa nije nedostižno i niko nije nedostižan. Jedino što te sprečava jesi ti sam", tvrdi Tami.

Tamara Trumbetaš/Foto: Luka Šarac

Društvo joj, kao pripadnica lepšeg pola, u januarskom Men's Healthu pravi DJ Tajgerlili, zanosna umetnica za misketom, koja pažnju na sebe skreće i svakodnevnim podvizima u fitnesu.

DJ Tigrelily/Foto: Privatna arhiva

Psihijatar u džepu! Izveštač Men's Healtha podvrgao se terapijama digitalnih aplikacija dizajniranih da nas suoče sa samima sobom. Pročitajte kako se proveo. Tu je i tema o slabosti: najtvrdokorniji mužjaci na teži način su naučili da ih suočavanje sa svojim mekim stranama zapravo čini jačim.

Stena pod majicom! Najjači čovek na svetu, Martins Licis, specijalno za novi MH, otkriva zbog čega je način na koji se strongmeni pripremaju za takmičenja dobar za svakog. Pogledajte njegov trening i strategije za prevazilaženje spostvenih granica.

Martins Licis/Foto: Kodi Pikens

Kada je reč o modi, u januarskom Men's Healthu imaćete priliku da vidite kako izgleda stil ledenog baje. Da, i u jakni i džemperu može da se izgleda odlično, što vam svojim primerom pokazuje legenda hokeja i stila Henrik Landkvist.

Henrik Landkvist/Foto: Džošua Džordan

Neka vam Nova godina počne uz novi Men's Health. MH tim želi vam zdravlje i kvalitet u 2020!