Posetioci Stadion SC će tokom dva poslednja vikenda u ovoj godini, tačnije 22. i 29. decembra, uživati u bogatom programu pod nazivom „Nedeljno popodne u Stadionu“. Prvog dana, svi koji budu želeli, od 14 časova moći će da se druže sa ljudima koji otkrivaju budućnost pomoću raznih tehnika: tumačenja natalne karte, tarota, brojeva, kristala, i saznaju šta ih očekuje u 2020. godini. Drugi dan je posvećen zdravom načinu života, zatim planovima i ciljevima koje želimo postići u oblasti zdrave ishrane, vežbanja, a posetioci će moći da se oprobaju i u raznim vrstama terapija koje će im pomoći na duhovno-fizičkom putu i razvoju.

Program

Nedelja, 22. decembar:

12.00- 15.00 Zona zdravlja by Dr. Feelgood

14.00-19.00  Astrologija

14.00-19.00  Numerologija

14.00-19.00 Tarot

14.00-19.00 Kristaloterapija 

14.00-16.00h Tumačenje runa

16.00-19.00 Analiza aure i čakri

17.00- 18.00 Pisanje pisma Deda Mrazu

19.00-20.00 Mirror crew show

Astrolozi koji su deo programa „Nedeljno popodne u Stadionu”, poput Ane Rakić Đuričić, osnivačice prvog i najpopularnijeg online magazine „Astrolook”, zatim Helene Cupać, Zorke Čupić i drugih, imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa klijentima i tumačenju natalnih karata.

Pored njih, vlasnica brenda „Ljubav, vera, nada” Jelena Popović dovodi svoj tim modernih čarobnjaka: astrologe – Bogdanku Bobu Zlatar i Vilu Dobrilu, tarot majstora i runologa Marka Nektana, numerologa Ninoslava Todorovića, dok će konsultacije sa kristalnim viskovima raditi njena malenkost.

U periodu od 16 do 19 časova, Gordana Sekulić, osnivačica alternativnog centra „Auranet” iz Kragujevca, radiće snimanje, analizu i balans aure i čakri, koristeći savremenu multimedijalnu tehnologiju „Aura Video Station” programa. Svi koji budu želeli moći će da provere svoj energetski status i otkriju gde se nalaze energetske blokade u njihovom telu i na koji način da ih otklone koristeći određene vežbe.

Predstavnik Omni guru tima Dušan Mažibrada radiće tehniku predviđanja sudbine runama (sudbinskim kartama), i davaće savete i ukazivati na faktore koji su važni u određenom periodu života.

Prema prognozama, naredna 2020. godina će biti sjajna, zato treba iskoristiti šanse koje nam se pružaju. Priliku da otkrijete koji su sledeći važni koraci na polju ljubavi, posla i zdravlja imaćete priliku već ovog vikenda u Stadion SC. Čekamo vas!