Ekskluzivno za srpski Men's Health, svetski top-modeli Madalina Doroftei i Alesandro Eger fotografisali su se na divljim plažama u Portugaliji. Redakcija je provela tri dana sa poznatim parom i isprobala njihov način treninga, ishrane i taktike za očuvanje mentalnog zdravlja. "Šta god da radiš, daj svoj maksimum", tvrdi Alesandro. Potražite još njegovih saveta u novom broju Men's Healtha.

Pred čitaocima je mišićni fotofiniš! Bilo da ste zakasnili sa pripremama za leto, ili hoćete da odradite fino brušenje pred plažu, tu je četvoronedeljni program za hipertrofiju. Možete da počnete, sad!

Specijalno za MH, Entoni Džošua, teškaški šampion, otkrio je nekoliko svojih navika. To što je izgubio od Endija Ruiza nije ga nimalo pokolebalo da svojim treningom duha i tela ruši sve predrasude o bokserima.

Imamo li pravo na suze? Franšiza "Evrimen" nije tek puko druženje muškaraca koji vole prirodu, već rešavanje planetarnog problema tempirane bombe muževnosti. Pogledajte reportažu o emocijama!

Tokom života, prema statistici, promenimo šest automobila i veoma je važno da se oni uklapaju sa našim karakterom i životnim stremljenjima. Novi MH donosi vam izbor automobila prema vašem karakteru. Vozi, Miško!

I šta je, na kraju, zdravo? Postalo je užasno komplikovano jesti: što je danas supernamirnica, sutra je otrov i obratno; za 12 minuta Men's Health razjašnjava sve zablude i istine o hrani.

Svet među nogama! U velikom seks-dodatku otkrivamo šta znači biti natprosečan, koji je jezik njene intime, šta one žele da vide golo na nama i koja klopa zaista daje moć.

MH istraživanje utvrdilo je da neuporedivo veći procenat muškaraca želi da ostane zauvek u svojim četrdesetim nego u dvadesetim godinama. Pogledajte gde ste vi u toj priči.

Jedan od najpopularnijih modela sa društvenih mreža, Kristijan Houg, prikazao je nekoliko muških stilskih vežbi u sopstvenoj izvedbi.

Samo za nenormalne: Trke s preprekama poput Spartana i Madersa transformišu se u nešto još teže, bolnije i neizvodljivije, a MH vam nudi program priprema za njih.

Julski Men's Health je u prodaji!