Smeh i suze kojima je Olivija Kolman obeležila dodelu nagrada Oskar 2019. godine ostaće zauvek zapamćene, piše Lepa & Srećna.

Ne samo da je šarmantna glumica maestralno odigrala ulogu kraljice Ane u filmu "Miljenica" za koji je prvi put nominovana i odmah dobila nagradu za glavnu žensku ulogu, već je i njen govor bio "dostojan kraljice", tvrde usijane društvene mreže.

"Volimo te, Olivija", "Svi ovde plačemo" i "Zasluženo, stvorena si za Oskara", samo su neki od komentara kojima su zasuti Fejsbuk, Tviter i Jutjub posle dvominutnog govora kojima je učiteljica sa Kembridža osvojila ceo svet.

Olivija je, na sreću, tokom školovanja na Kembridžu, otišla i na audiciju za jedan sitkom! Od tog trenutka, pa sve do dodele Oskara 2019. godine, svi njeni glumački napori kao da su se ugradili u fantastičan izlazak na scenu Kodak teatra gde joj je uručena zlatna statuteta. Radila je Olivija, u međuvremenu, i kao čistačica i kao sekretarica i nije propustila da ovo iskustvo spomene u svom govoru.

Slikovit, rečit, zanimljiv čak i onima koji možda ne razumeju dobro engleski jezik, izuzetno dirljiv govor po kojem će Olivija sigurno biti dugo pamćena, možete pogledati u video klipu.

Izvor: Lepa & Srećna