Prva dramska produkcija Telekom Srbija grupe "Vrata do vrata" polusatni je igrani serijal koji prati život stanara jedne sasvim obične zgrade, njihove naizgled obične živote, međusobne odnose i komične situacije u koje zapadaju. Glavne uloge tumače naši poznati glumci Zoran Cvijanović, Katarina Marković, Nebojša Ilić, Jelena Jovičić, Nemanja Oliverić i Maja Mandžuka.

"Ovo je zabavna porodična serija o stanarima zgrade koji se sreću na hodnicima, u holu i dvorištu. Moje iskustvo je da kada je glumcima i ekipi zabavno na snimanju, po pravilu i publika uživa. Zato verujem da će tako biti i sa serijom "Vrata do vrata", kaže Zoran Cvijanović, glumac i kreativni producent serije.

Zoran Cvijanović, glumac i kreativni producent serije

Glumica Maja Mandžuka ponovo je posle 18 godina pred kamerama sa Zoranom Cvijanovićem, sa kojim je tada snimala film "Munje". Maja je godinama radila u Americi i posle iskustva na jednoj od najgledanijih svetskih serija "Fosterovi", kaže da nema velike razlike kada je produkcija u pitanju.

Glumica Maja Mandžuka

"Dugo sam radila u "Warner Bros" studiju i kad sam došla ovde i počela da radim na seriji "Vrata do vrata" videla sam da nema mnogo razlike. Što se tiče organizacije i produkcije, sve je fenomenalno odrađeno i veoma me raduje što sam deo ovog tima”, kaže Mandžuka.

Serija "Vrata do vrata" - na setu

Serija "Vrata do vrata" rađena je po originalnoj francuskoj hit seriji "Moje drage komšije" i prvi put adaptirana na srpski jezik.

"Serijal je do sada pokupio simpatije gledalaca u svakoj zemlji u kojoj je emitovan, pa nema sumnje da će to biti slučaj i sa domaćom verzijom "Vrata do vrata", pogotovo imajući u vidu sjajnu ekipu naših glumaca. Ovo je prvi igrani format u produkciji Telekoma Srbija i veoma sam ponosan što smo upravo ovom serijom otpočeli proizvodnju vrhunskog sadržaja SuperStar TV kanala", izjavio je koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić.

Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe

Najzabavniji komšiluk postaće deo svakodnevice svih generacija sa novim epizodama svakog radnog dana od 18.30 časova na SuperStar TV koji se u rekordnom roku našao među deset najgledanijih televizijskih kanala u zemlji.

"Vrata do vrata" - sa seta