Da samo jedna uloga može nekog vinuti među zvezde, pokazuje i primer Emilije Klark, koja se našla na naslovnoj strani martovskog broja magazina Lepa & Srećna. Ova glumica postala je popularna širom sveta kao princeza Deneris u seriji Igra prestola. Sada se nestrpljivo čeka april i početak osme sezone.

Talentovani mladi glumac Petar Benčina, zvezda serija Pogrešan čovek i Žigosani u reketu, priča o životu iza kamera, o tome kako doživljava popularnost i u čemu je tajna uspešnog braka.

Da li ste se zapitali šta vas čini uspešnim, srećnim i zadovoljnim? Zorana Filipović, specijaliste medicinske psihologije i porodični psihoterapeut, u novom broju našeg magazina daje vrlo jednostavne odgovore:

"Nađite vremena za sebe, jer danas nam upravo to najviše nedostaje. Iskoristite ga da pobegnete od dnevne rutine u sitna zadovoljstva, za koja znate da vam prijaju. Razvijajte zdrave navike, od ishrane, dovoljno sna i fizičke aktivnosti, do uključivanja u razne kulturne, društvene ili duhovne aktivnosti. Aktivnom brigom o sebi postajemo izvor pravog i zdravog oslonca i za svoje bližnje. Naravno, budite otvoreni i za razne prijatne susrete i iznenađenja, koji se nude u izobilju."

U novom broju magazina Lepa & Srećna glumica Tatjana Pujin otkriva tajnu svog mladalačkog izgleda i vedrog duha. Kad god boravi u Beogradu, privuče veliku pažnju. Lepa kao i uvek, kaže da svoj mladolik izgled duguje zdravom stilu života i hrani iz svoje bašte usred Rima. Na televiziji RAI 2 snima emisiju dokumentarno-putopisnog tipa. Uz to, voli da kuva i, kako sama kaže, svakog dana priprema jela kao da je reč o slavlju.

U dodataku Living potražite inspiraciju za opremanje enterijera i dekoraciju, u romantičnom boho stilu.

Za kraj, zabavite se uz naš psiho-test koji će vam pokazati šta vas usrećuje i koliko toga iz svoje svakodnevice možete prihvatiti kao radosnu okolnost!

Izvor: Lepa & Srećna