Pre dvadeset godina nastala je serija Prijatelji u produkciji NBC koja, i pored brojnih repriza, ni danas ne gubi na aktuelnosti.

Likovi Rejčel, Monika, Ros, Čendler, Fibi i Džoi delili su s publikom međusobne odnose, ljubav i komične situacije, i postavili brojne standarde. Fanovi ove serije sigurno će se sećati možda najveće ljubavi Džoija Tribijanija (koga je glumio Met Leblank) – a to nije žena!

U pitanju je njujorški specijalitet od hrskavog testa s mozzarelom, to jest pizza. Iz epizode u epizodu, pizza je imala jednu od glavnih uloga – kada je padala kiša ili sneg, kada su sedeli u stanu, posle konflikta...

osebno je odigrala ključnu ulogu posle raskida Rejčel (Dženifer Aniston) i Rosa (Dejvid Švimer).

Najbrži ukusni izbor

Za druženje s prijateljicama, za priču o poslu, za razmenu iskustava, pizza je na samom vrhu liste hrane za utehu i osećaj komfora.

„Bez obzira na promene u ishrani, pizza ostaje najpopularniji izbor, jer stiže brzo do vas i nudi odgovarajuću vrednost za novac koji trošite”, izjavio je Marko Mujić, generalni direktor kompanije BigPizza.

„Za mnoge naše kupce postali smo sinonim kada se spomene pizza.”

Marko Mujić takođe ističe: „Naša pizza se proizvodi od svežeg, ručno razvučenog testa i drugih pažljivo odabranih sastojaka. Takođe, naš asortiman prilagođavamo potrebama potrošača. U avgustu 2018. godine prvi smo lansirali na tržište pizza-u od 100 odsto integralnog testa, bez belog brašna. Tu su i salate, kao i niz proizvoda od piletine za one koji žele veću količinu proteina ili varijante s manje ugljenih hidrata”.

Za februarske dane i priče, recept za srećniji život jeste dobra hrana u kombinaciji s dobrim ljudima.

VRSTE BIGPIZZA TESTA

  • Tradicionalno – Najprodavanije BigPizza testo.
  • PAN – Vazdušasto BigPizza testo koje sadrži mleko i jaja.
  • PUNJENI RUB – Tradicionalno testo s rubom punjenim IMLEK-ovim sirom.
  • INTEGRALNO TESTO – Dostupno kao podloga CLASSIC ili PREMIUM pizza.
  • ITALIJANSKO TESTO – Tanko, hrskavo BigPizza italijansko testo.
  • Kreirajte pizza-u prema svom ukusu na https://bigpizza.rs/

Tekst: PROMO