Megan Markl i Kejt Midlton su "potpuno različite ličnosti", tvrde izvori sa britanskog dvora, piše Lepa & Srećna.

Zato je među njima sve jača napetost, a tome doprinosi i vest koja je objavljena poslednje nedelje novembra 2018. godine, da se Megan i princ Hari sele iz Kensingtonske palate i da će sada biti dalje od Kejt i princa Vilijama.

Svi su bili prilično iznenađeni kad je potvrđeno da se oni, zapravo, sele u kuću Frogmor, na kraljičinom imanju Vindzor.

Prvi izlazak Kejt Midlton u javnost nije protekao bez direktnog pitanja vezanog za njenu snahu. Jedan obožavalac upitao je: Da li ste uzbuđeni zbog Megan i prinove koju ona očekuje?

"Da, apsolutno", bila je smirena Kejt. "Tako je divno što će biti toliko dece, a posebno što će Džordž, Šarlota i Luis imati novog rođaka."

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! POGLEDAJTE KAKO JE MEGAN MARKL IZGLEDALA PRE UDAJE

Da podsetimo, Kensingtonska palata je objavila da je Megan u drugom stanju 15. oktobra. Neko vreme se verovalo da će se ona i princ Hari pridružiti Vilijamu i njegovoj supruzi u Kensigntonu, gde u okviru palate njima pripada kompleks od 20 soba. 

Međutim, kako piše britanska štampa, između braće je došlo do tenzija još pre kraljevskog venčanja prošlog leta, jer je Vilijam, navodno, skrenuo pažnju Hariju da se odnos između Megan i njega razvija izuzetnom brzinom. Zatim je došlo do trzavica kad je Kejt pokušala da objasni Megan božićna pravila prošle godine.

PROČITAJTE JOŠ: GUGL POLUDEO, SVI TRAŽE RECEPT ZA KOLAČ MEGAN MARKL

Sada je isplivalo kako mlađi kraljevski par ne želi da živi blizu starijeg, pa će se useliti u kuću Frogmor, gde se trenutno izvode radovi vredni više miliona funti.

I ovog Božića biće nemirno u kraljičinoj palati, tvrde mediji. Postoji čak mogućnost da Kejt i Vilijam odluče da provedu praznike dalje od porodice - sa Kejtinim roditeljima. Šta će ovo doprineti smirivanju situacije i šta će kraljica reći? Ostaje da se vidi.

PROČITAJTE JOŠ: TRUDNA MEGAN MARKL UGROŽENA NA PIJACI: ova žena je spasla britansku princezu! (FOTO)

Izvor: Lepa & Srećna