Posle brojnih obaveza i izuzetno napete godine, Jelena i Novak Đoković su rešili da uzmu slobodne dane i odmor provedu na tajanstvenoj destinaciji, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA ĐOKOVIĆ ZAPALILA INSTAGRAM! U ZAGRLJAJU KOJI JE ODUŠEVIO SVE ŽENE: ova žena lavica je najveća podrška Novaka Đokovića (FOTO)

Jelena i Novak ipak su odlučili da podele delić intimne atmosfere sa odmora na društvenoj mreži Instagram. S obzirom na to da puno zarađuju svi očekuju od njih da dele slike sa luksuznih putovanja ili iz hotela i restorana. 

Međutim, oni su pokazali da su uprkos slavi i bogatsvu ostali jednostavni i skromni. Možda su daleke destinacije skuplje, ali vreme koje tamo provedu ne troše na skupe hotele i restorane i uvek uživaju u savršenoj prirodi koja ih okružuje.

Kliknite OVDE da vidite Novakove i Jelenine slike sa odmora!

PageBreak

Svi  su očekivali da će da vide Novaka i Jelenu u nekom zimovalištu s obzirom na to da se bliži kraj godine a zimske destinacije prosto mame. Ipak, kao u inat hladnoj jeseni, odlučili da pobegnu u toplije predele. 

Jelena je objavila sliku u kupaćem kostimu na dasci za surfovanje, dok je Novak objavio sliku sa plaže kako uživa u suncu. 

PROČITAJTE JOŠ: POZNATA PEVAČICA UŽIVA NA EGZOTIČNOJ DESTINACIJI BEZ SUPRUGA I ĆERKE: Jelena Tomašević otkriva zbog čega je odlučila da putuje sama

Mnogi su Jelenu zbog ove slike sa plaže iskritikovali da je premršava, međutim ono što može da se primeti jeste da njih dvoje uživaju i ne mare za kritike. Zdrav život, poezija, puno sunca i mir je sve što njih čini srećnim.

Mnogi bi mogli da usvoje njihov recept za sreću, zar ne?

Kliknite OVDE da vidite Jeleninu sliku o kojoj svi pričaju!

PageBreak

Izvor: Lepa & Srećna