Amine Gulše, istanbulsku glumicu i modela, domaća publika trenutno gleda u ulozi lepe, ali tvrdoglave Nur u hit turskoj seriji "Zabranjena ljubav".

Aminin otac, profesionalni sportista poreklom Iračanin, igrao je u jednom švedskom klubu, pa je ona rođena u ovoj zemlji 1993. godine. Iako je odrastala u Švedskoj, roditelji nisu dozvolili da zaboravi korene, pa je se tako u njihovoj kući govorio samo turski jezik, svakog leta je pohađala časove ovog jezika, a nekoliko puta godišnje su dolazili u Tursku u posetu rodbini.

PROČITAJTE JOŠ: CELA TURSKA ODUŠEVLJENA: Bali-beg i Fahrije konačno otkrili pol deteta

Kada se sa roditeljima preselila u Istanbul, Amine je počela da se bavi modelingom i bila je veoma tražena. Ona se 2014. godine takmičila na izboru za Mis Turske i odnela pobedu, pa je počela da dobija brojne ponude.

Kliknite OVDE da vidite kako izgleda lepa Amina!

PageBreak

Amine je zbog svoje lepote zapala za oko i popularnom turskom glumcu Buraku Ozčivitu, koji je u to vreme osnovao i producentsku kuću. On joj je odmah ponudio glavnu ulogu u ljubavnom filmu, ali je Amine ipak odbila, jer je želela da se posveti pripremama za svetski izbor lepote.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! BALI-BEG VEĆ OTVORIO RAČUN NEROĐENOM SINU: evo koliki novac je Burak Ozčivit uplatio za prvenca

Ova turska lepotica je od 2015. godine u vezi sa čuvenim fudbalerom Arsenala Mesutom Ozilom. Bila je i te kako primećena na ovogodišnjem Mundijalu u Rusiji, i često je u novinama bila na listama najlepših žena fudbalera.

Kada je reč o glumačkoj karijeri, Amine je debitovala 2015. godine, kada je počela da se snima serija "Zabranjena ljubav". Iako joj je ovo bila prva uloga, Amine se pokazala odlično i dobila dobre kritike od turske stručne javnosti.

Kliknite OVDE da vidite sa sliku Amnine sa njenim dečkom poznatim fudbalerom!

PageBreak

Tekst: M. Đ.

Izvor: Pink