Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEPA BRENA INTERVJU: vreme je uvek na mojoj strani

Jedna od najvećih domaćih zvezda, Lepa Brena ispričala nam je kako se oseća posle 35 godina uspešne karijere, nakon proslave svog 58. rođendana u Areni i u očekivanju prvog unuka

  Izvor: Foto: Andreja Damnjanović

Pevačica Lepa Brena koja je svojevremeno punila najveće hale i stadione u bivšoj Jugoslaviji, ovog oktobra je svojoj vernoj publici poklonila dva koncerta u Beogradskih areni i tako proslavi tri i po decenije karijere i svoj 58. rođendan. U trenutku kada su pripreme bile u punom jeku, Lepa Brena je uspela da pronađe vreme za razgovor za naš magazin. Za Lepu i srećnu ispričala je zašto nikada nije podilazila publici i šta joj znače duhovna zrelost i psihički mir, koji dolaze s godinama, budući da je vreme uvek bilo na njenoj strani.  

‒ I kada nije delovalo tako, ono je radilo za mene. Vrednim ljudima vreme zaista jeste saveznik ma kako delovalo u nekim trenucima. Kroz karijeru sam bezbroj puta bila osporavana, ali, kao što vidite, mojih 35 godina na sceni govori da sam sve vreme radila pravu stvar. Kada su moji rođendani u pitanju, lepo je što sam ovaj proslavila sa svojom publikom i svojom porodicom. Ali, kada je reč o privatnim proslavama, verujte da ne volim niti da slavim niti da budem u centru pažnje. Privatne proslave uvek su mi upriličili drugi, jer sama nisam osećala tu potrebu. Mnogo je važnije šta ste postigli do svakog idućeg rođendana, nego koliko ste godina napunili, kaže pevačica na početku razgovora. 

PROČITAJTE VIŠE: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ KONAČNO ODLUČILA: evo gde će roditi prvi unuk Lepe Brene!

Svojom harizmom uvek ste okupljali ljude različitog senzibiliteta, interesovanja, nacija, a i publika vam je takva. Kako vam je to polazilo za rukom?

Kada date kvalitet, dobijete uvek više. Nisam podilazila publici niti sam snimala pesme tek da bih imala kontinuitet u karijeri. Snimala sam ih da traju i da se dopadnu publici. Da biste opstali tri i po decenije, morate da umete i želite da se menjate, da pratite svetsku muziku, u kom pravcu ide produkcija i sijaset drugih stvari. Lepa Brena je oduvek želela da se menja, da napreduje i da uči. I prešla je veliki put dovde kada može konačno da kaže: zadovoljna sam, vredelo je.

Software:Adobe Photoshop CS5.1 Windows Created: 2018:10:09 14:52:05
Izvor:

Čini se da vrlo emotivno doživljavate skoro rođenje prvog unuka. Kada ste osetili želju da postanete baka? Savetujete li Aleksandru kako da se izbori sa slavom i trudnoćom jer ste bili u toj situaciji?

U stvari, ja sam baka već nekoliko godina jer moja sestričina ima već dvoje dece. Tako sam tu radost i tu lepotu dolaska na svet jednog malog bića s kojim ste u srodstvu iskusila na najlepši mogući način. Žao mi je jedino što mi mališani Viktorija i Dominik nisu bliže. Prinova u našoj kući stiže u martu i ja ne znam kako ćemo taj dan iščekati svi u kući, počev od Bobe i mene. Mislim da je to najlepše iskustvo koje možete doživeti posle onog neuporedivog osećaja da ste postali roditelj ‒ a to je da vaša deca dobiju svoju decu. Kada su saveti u pitanju, ne dajem ih ako mi ih ne traže, ali Aleksadri sam svakako tu za sve što treba i ona to zna od prvog dana, a pogotovo sada kada čeka bebu. 

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE OSTATAK INTERVJUA

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije