Zlatni turski par, Fahrije Evdžen, Nedžla iz kultne serije „Kad lišće pada“, i Burak Ozčivit, nezaboravni Bali-beg iz „Sulejmana“, i dalje su u fokusu pažnje medija, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: BALI-BEG DOBIO SPISAK ZABRANA OD ŽENE, TURSKA PODELJENA: svi se pitaju da li je lepa glumica Fahrije Evdžen preterala

Lepa glumica je u četvrtom mesecu trudnoće, a sve svoje životne navike podredila je bebinom zdravlju. Tako je, pišu turski mediji, odlučila da zbog zračenja što manje koristi mobilni telefon. Muž joj se, naravno, pridružio u tome, pa je i on razgovore sveo na minimum dok je pored nje. 

I budući tata je preduzeo neke korake da zaštiti svog potomka, pa je tako Fahriji zabranjeno da do porođaja vozi auto. Saobraćaj je potencijalno pun opasnosti, a bebama u maminom stomaku stres nikako ne prija, objašnjava on.

Uz to je tata, kako se priča, otvorio račun za nerođenog sina i za početak stavio oko 300.000 evra. Dok mu sin poraste to će biti pravo bogatstvo.

PROČITAJTE JOŠ: 10 NAJZGODNIJIH TURSKIH GLUMACA: Ko je na prvom mestu?

Sve u svemu, slatko iščekivanje uvek je protkano zebnjom, bez obzira na to da li su roditelji obični ljudi ili poznate ličnosti.

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna