Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, objavila je na svom Instagramu selfi sliku sa britanskom princezom Beatris, ćerkom princa Endrjua i vojvotkinje Ferguson. 

Fotografija je nastala na ovogodišnjem ''Web Samitu'' koji se održava u Lisabonu. 

PROČITAJTE JOŠ: JELENA ĐOKOVIĆ ODUŠEVILA U IZDANJU U KAKVOM JE RETKO VIĐAMO: Novak puno zarađuje a ona ovako provodi vreme (FOTO)

Jelena i Beatris su se ovom prilikom družile i sa Belindom Goldsmit i Katjom Džonson. 

– Odlična tribina i predivna prilika da govorim o zaista važnoj temi, filantropiji, i to pred velikom publikom na Web Samitu i sa ovim divnim i moćnim ženama – napisala je Jelena uz fotografiju na Instagramu. 

Kliknite OVDE da vidite sliku koja je oduševila Instagram!

PageBreak

Jedna od tema ovog predavanja bila je i web zlostavljanje, a predavanje na tu temu održala je i princeza Beatris. Ona je na ovo predavanje došla u svojstvu predstavnice softverske firme Afiniti za koju rade, a ne kao član kraljevske porodice. 

PROČITAJTE JOŠ: ISTORIJSKI MOMENAT! NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA SE JELENA ĐOKOVIĆ SLIKALA SA NJOM: ova slika je obišla svet a poruka koju je poslala je zapušila usta mnogima (FOTO)

Za razliku od Villjama, Kejt, Harija i Megan, Beatris i njena sestra Evgenija rade u firmama koje su povezane s njihovim obrazovanjem i nemaju džeparac od kraljice Elizabete.

Izvor: Kurir sport