Ana Ivanović doputovala je 4. novembra 2018. godine u Beograd da bi proslavila rođendan sa porodicom i najbližim prijateljima, ali je mesto slavlja krila do poslednjeg trenutka.

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović očigledno ne želi da joj bilo pokvari slavlje niti da je mediji slikaju kako dolazi jer je i od gostiju krila gde će biti proslava, pa im je to javila samo sat vremena pre žurke.

PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ NAJAVILA JESENJE TRENDOVE: 3 besprekorne suknje lepe teniserke (FOTO)

- Ana je želela da napravi slavlje povodom 31. rođendana, i to u Beogradu jer joj je bilo mnogo lepo prošle godine. Ona je tada okupila drage ljude u jednom beogradskom lokalu gde su do jutra slavili i poželela da je da bude isto i ovog puta. Sve je organizovala pre nego sto je došla u Beograd u dogovoru sa svojom porodicom. Ona je bliske prijatelje pozvala da rođendan, ali im nije javila lokaciju. Naime, samo im je rekla da će slaviti rođendan u utorak, a da će naknadno poslati lokaciju i vreme. Ona ne želi da je mediji slikaju zato je i krila lokaciju do poslednjeg trenutka - rekao nam je izvor koji je upućen u celu priču.

- Ana je veoma zabavna i voli da bitne datume obeleži sa dragim ljudima, kao i njen suprug Bastijan. On je već nekoliko puta pokazao koliko voli da se veseli uz srpsku muziku i uvek se lepo provede u Beogradu. Zato je i on bio srećan što je u ovom trenutku našao slobodno vreme u klubu u kom trenira i došao sa Anom da zajedno proslave njen rođendan - dodaje izvor.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite slike!

PageBreak

Fotografi su dan nakon što su Ana i Bastijan sa sinom Lukom došli u Beograd, uslikali srećnu porodicu kako odlazi na doručak. Svi Ivanovići, mama Dragana, otac Miroslav i brat Miloš su se pridružili Ani i Bastijanu na doručku u jednom restoranu blizu Aninog stana. Najviše pažnje svakako je privlačio mali Luka, pa su se svi igrali s njim. Nakon što su više od sat vremena sedeli u restoranu, Ana se sa sinom i mamom Draganom vratila u stan. 

PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ ZABRINULA SVOJE OBOŽAVATELJE: slika lepe teniserke šokirala sve na Instagramu (FOTO)

Sa srećnom porodicom na doručku je bila i Dragana Džajić, koja se zabavlja sa Aninim bratom Milošem.

- Miloš i ona su baš zaljubljeni, tako da je bilo očigledno da će je upoznati sa svojom porodicom. Svi su je lepo prihvatili. Dragana je pomogla Ani u organizaciji rođendana, a veoma je srećna što njen brat uživa u ljubavi sa Draganom - kaže izvor.

Kliknite OVDE da pogledate Anine najlepše slike u galeriji!

Tekst: Lj.T.

Izvor: Blic

LepaiSrecna Ana Ivanović važi za jednu od najlepših teniserki na svetu, a u galeriji pogledajte njene slike od detinjstva do sada!