Megan Markl i princ Hari sačuvali su poslednji dan turneje po Australiji za novozelandski grad Rotoru i pozdravili su okupljene građane koji su ih uzbuđeno čekali na lokalnom šetalištu.

Lepa vojvotkinja blistala je u kombinaciji svoje omiljene modne kuće Živanši, koja je bila zadužena i za njenu venčanicu. I dok joj je kraljevski plava majica stajala kao salivena, plisirana suknja stvorila joj je mali modni problem.

Naime, u jednom trenutku učinilo se da je suknja vojvotkinje providna, ali izgleda da se radilo se o vrlo nezgodnoj igri svetla i boja na suknji. Naime, na gornjem delu suknje unutrašnjost falti prošivena je tankim linijama u svetloljubičastoj boji koje se pod određenim uglom ili dok je vojvotkinja stajala na mestu nisu čak ni primetile.

Međutim, tačno na mestu gde te linije počinju malo se ocrtavao rub donjeg veša vojvotkinje, a sve je rezultiralo vrlo čudnim vizualnim efektom zbog kojeg su mnogi u prvi mah pomislili kako se Megan stvarno potkrala greška pa je obukla providnu suknju.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVEN PREDTRUDNIČKI UGOVOR MEGAN MARKL! Ova 4 detalja su šokirali Englesku

Korisnici društvenih mreža odmah su se pitali što će na to reći britanska kraljica, ali kada se bolje pogledaju fotografije iz drugih uglova, jasno je da se radi samo o "pehu". Kraljica će zbog njega možda i tražiti objašnjenje, ali sigurno se neće naljutiti na voljenu suprugu svog omiljenog unuka.

DA LI JE MEGAN MARKL STVARNO IZAŠLA U PROVIDNOJ SUKNJI, PROSUDITE SAMI - POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA OVDE!

Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Megan Markl i princ Hari priveli su kraju svoju prvu međunarodnu kraljevsku turneju. Bračni par proveo je 16 dana u Australiji, Fidžiju, Tongi i Novom Zelandu.