Omljeni turski par Fahrije Evdžen i Bali-beg, odnosno popularni glumac Burak Ozčivit konačno potvrdili da čekaju bebu, piše Lepa & Srećna.

Naime, već oko dva meseca sva balkanska štampa piše da je lepa Fahrije trudna, ali se njih dvoje uopšte nisu oglašavali po tom pitanju.

A sada je Fahrije konačno progovorila:

„Srećni smo i uzbuđeni, to je osećaj koji se ne može rečima opisati. Naravno, osetljiva sam kao što se to dešava u svakoj trudnoći, ali sve je to prirodno.

PROČITAJTE JOŠ: CELA TURSKA BRINE! DA LI SE BALI-BEG IZVUKAO IZ DEPRESIJE: pisalo se da je turski glumac Burak Ozčivit izgubio volju za životom, a onda se ovo dogodilo (FOTO)

U ovom stanju ni od koga ne tražim savete niti čitam knjige o trudnoći. To sve se nekako oseća", kaže Fahrije.

"Još nemam posebnih želja za jelom, no moguće je da u narednim mesecima ovde u kasnim satima naiđete na Buraka u potrazi za nekom hranom", rekla je lepa supruga Buraka Ozdživita.

PROČITAJTE JOŠ: BALI-BEG SE PRESELIO KOD ŽENE U LUKSUZAN DUPLEKS: zavirite u dom ljubavi i sreće Fahrije Evdžen i Buraka Ozčivita (FOTO)

Još ne znamo pol bebe“, izjavila je Fahrije koju su novinaru s mužem presreli u centru Istanbula.  

PROČITAJTE JOŠ: 20 slika Bali bega koje žene na Instagramu obožavaju: ovo je dokaz da je Burak Ozčivit najlepši turski glumac (FOTO)

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna