Dramska serija "Jutro će promeniti sve" premijerno je prikazana na Prvom programu RTS-a. Već prva epizoda o životu mladih u Srbiji, sa akcentom na život izgubljenih tridesetogodišnjaka, najavila je uzbudljivu televizijsku sezonu. Među likovima koji su se izdvojili na samom početku je Kristina. Igra je Miona Marković.

Kristina se publici predstavila kao studentkinja i devojka Ljube, kog glumi Andrija Kuzmanović. Gledaoci su sa njom ušetali u studentski dom u kojem živi i išli na žurku, gde je kao obezbeđenje angažovan njen dečko.

PROČITAJTE JOŠ: ŽIVOT NA INSTAGRAMU: glumica Sofija Juričan otkriva kako se bori sa diktatom srećnog života po svaku cenu

Lepu Mionu sreli smo pre mesec dana na beogradskoj premijeri serije, nije skidala osmeh sa lica, a o svojoj ulozi je u dahu sa mnogo uzbuđenja rekla:

- Igram Kristinu, Ljubinu devojku, kog glumi Andrija Kuzmanović. Mnogo je zaljubljena u svog dečka.

Miona sa Andrijom na malim ekranima sjajno izgleda, već prvi kadrovi su otkrili da smo dobili novi, zanimljiv glumački tandem. Glumica iza kamera privlači pažnju podjednako kao "na poslu".

Ona je devojka koja je nakon Prve beogradske gimanzije upisala studije glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, gde je diplomirala u klasi Dragana Petrovića Peleta. Već uveliko grabi ka dobrim ulogama. Dobila je rolu i u seriji Dragana Bjelogrlića "Žigosani u reketu", u kojoj tumači jednu od glavnih uloga, a gledaćemo je i u filmu "Kralj Petar Prvi u slavu Srbije".

View this post on Instagram

#jelenakaradjordjevic #kraljpetarprviuslavusrbije

A post shared by Miona Marković (@meseceva_kcii) on Jun 29, 2018 at 3:51am PDT

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE ČIME SE BAVI MIONIN OTAC

PageBreak

Miona privatno ima svog Ljubu, zaintrigiraće vas i činjenicom da je ćerka našeg istaknutog istoričara Predraga Markovića.

View this post on Instagram

#NovićVoliMionu

A post shared by Miona Marković (@meseceva_kcii) on Jul 30, 2018 at 12:53am PDT

Marković i te kako treba da bude ponosan na uspehe svoje ćerke jer je Miona glumica čiji počeci najavljuju veliku karijeru.

Tekst: J. M.

Izvor: Blic