Beogradski karneval brodova organizuje se po 14. put i trajaće od 16.30 do 22.30 časova. Svi koji posete karneval brodova moći će od 18 do 19.30 da vide revijalni defile rečnih plovila, dok će program na bini obuhvatiti nastup operskog pevača Narodnog pozorišta, nastup plesnih parova beogradskih plesnih škola, nastup Mikser benda i gitarskog tria. U 20.40 sati biće dodeljene nagrade za najbolje dekorisano plovilo, dok će u 20.50 sati biti priređen vatromet. Program se završava u 21 sat nastupom grupe "The Bestbeat - Beatles tribute bend".

Program i na obali

Na obali će takođe biti organizovan program, pa će tako Dečiji kulturni centar izrađivati karnevalske maske i razglednice za najmlađe, a postojaće i gusarski kutak, maskote, ulični izvođači, mađioničari, ljudi na štulama i animatori. Duž šetališta predstaviće se i proizvođači organske hrane i domaćih proizvoda, dok će ljubiteljima sporta na raspolaganju biti sportski poligon i demonstracija srednjevekovnih borilačkih veština. Takođe, Udruženje građana "Zvezda" izložiće svoje ručne radove, a prihod od prodaje biće namenjen zbrinjavanju mladih bez roditeljskog staranja.

Pročitajte jošVREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNIH 7 DANA: kada možemo da očekujemo nagli pad temperature (od 22. do 29. avgusta 2018.)

Izvor: Lepa & Srećna