Svaki zaljubljeni par sanja da njihovo venčanje bude jedinstveno i da kao takvo ostane u večnom sećanju i njima i njihovim gostima, piše Lepa & Srećna. Izuzetak nisu ni turski glumci Džansu Tosun (30), lepa Ajsen iz serije “Zlatareva kći”, i Erkan Kolčak Kostendil (35), nesrećni Mehmet, Narinin brat iz “Milosti”.

Ljubav među njima je planula pre dve godine, na setu serije “Familija”. Serija je, nažalost, bila kratkog veka, potrajala je svega deset epizoda, ali je njihova veza jačala pa su se odlučili na brak.

PROČITAJTE JOŠ: MILIONI ŠOKIRANI NA INSTAGRAMU! SLAVNI TURSKI PAR OBJAVLJUJE SLIKE SA LETOVANJA: nećete verovati šta rade prelepa turska glumica i njen muž na kraju dana (FOTO)

Na svadbu su malo pričekali. Erkan je, naime, u hit seriji “Čukur” ostvario fantastičnu ulogu i nakon višegodišnje glumačke karijere definitivno postao svezda, ali cena za to je hronični nedostatak slobodnog vremena. No, što se čeka, to se i dočeka.

Zaljubljeni par je priredio svadbu u okolini Antalije. Zakupili su jedan prelepi hotel, zapravo kompleks drvenih kuća sa svim bitnim sadržajima. Jer njihova je želja bila da im svadba bude vanserijska, vesela, u prirodnom okruženju sa mnogo zabavnih sadržaja. Ukratko, poput vašara.

Kliknite OVDE da vidite kako su mlada i mladoženja izgledali!

A post shared by Cansu Tosun (@cansutosun) on Aug 11, 2018 at 2:41am PDT

PageBreak

“Želimo da naš najsrećniji dan bude poput vašara”, često su ponavljali. Ideja se dopala i njihovim gostima od kojih su mnogi stigli iz Holandije i Nemačke, gde je Džansu i rođena, zatim iz Istanbula i Burse.

PROČITAJTE JOŠ: FARUK IZ SERIJE ISTANBULSKA NEVESTA DOŽIVEO VELIKU NESREĆU: turski glumac Ozdžan Deniz bio je presrećan zbog rođenja sina, a onda je dobio tužne vesti (FOTO)

Veče kane, koje je mlada priredila u petak 10. avgusta, nije bilo baš sasvim u skladu s tradicijom, jer nije bilo tradicionalno ukrašene odeće specijalno namenjene za tu priliku, ali je očigledno bilo i te kako veselo. Sledeće jutro je počelo satom joge, što je takođe najavilo da je pred gostima vašarski dan.

A post shared by Cansu Tosun (@cansutosun) on Aug 11, 2018 at 8:39am PDT

Sve dalje se odvijalo napolju, gosti su nakon same ceremonije odabrali komotnu odeću. Čak su i mlada i mladoženja bili bosi, on i u bermudama. Ali zato veselja i zabave nije falilo.

Najveseliji su bili Džejda Duvendži i njen suprug Bulent Šakrak, svedok na venčanju, koji su na svadbu došli sa decom, kćerkom Melisom i jednogodišnjim sinčićem Alijem, zatim Gokče Bahadir i Lidija Lejla Tugutlu.

A post shared by Cansu Tosun (@cansutosun) on Aug 12, 2018 at 12:04pm PDT

Tekst: M. Ranisavljavić

Izvor: Lepa & Srećna