Pevačica Ana Nikolić i Stefan ĐurićRasta krstili su ćerku Taru 5. avgusta 2018. godine u crkvi Svete Petke na Čukarici u Beogradu.

Oni su se veselili u krugu porodice i najbližih i povodom njenog prvog rođendana.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO JE ANA NIKOLIĆ RAZNEŽILA ŽENE NA INSTAGRAMU: pevačica se slikala sa ćerkom, a ono što je napisala pogodilo je u srce svaku mamu (FOTO)

Popularni par je u jednom restoranu nastavio slavlje sa prijateljima i uz brojne zvanice. Među njima je bio i sin Sinana Sakića, Alen Sakić.

Takođe, slavlju su prirsustvovale i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sa kojom je Ana zajedno pevala na slavlju, GogaSekulić, AleksandarCvetković i mnogi drugi.

Pevačica Ana Nikolić objavila je na Instagramu fotografiju Tarinih poklona i napisala emotivnu poruku: "Tara... svetlosti mog života, moja ružo... Neka te sreća i radost prate na putu tvom, a ja ću biti tu da dignem te kad padneš... I ne dam ti da staneš... Da te volim onako kako samo majka može, bezuslovno... Hvala ti što si mom životu dala smisao i radost! Ti si moja nagrada i blagoslov!"

Kliknite OVDE da pogledate video snimak sa krštenja ćerke Ane Nikolić!

PageBreak

"Trenutno imam luksuz da uživam u njenoj ljubavi i zaista ne postoji novac za koji bih ovaj osećaj menjao. Zaista, da sam ranije znao koliko je taj osećaj divan, sav novac bih menjao za to, za osećaj očinstva. Taj luksuz da je imam sada, u ovom momentu života, nešto je neverovatno. I meni i Ani Tara je donela veliku radost i sreću", izjavio je Stefan Đurić Rasta.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI ŠTA ĆE ANA NIKOLIĆ POKLONITI ĆERKI ZA 1. ROĐENDAN: niko nije očekivao da će mala Tara dobiti ovako luksuzan poklon (FOTO)

Slavni par i najbliži gosti napravili su i malo slavlje ispred crkve, a bebu je iz kola iznela  dadilja koja je sa njom ušla i u crkvu, dopk su se Ana i Rasta držali za ruke. Nakon krštenja u crkvi slavlje je nastavljeno u jednom restoranu.

Kliknite OVDE da pogledate video snimak sa slavlja u restoranu!

PageBreak

Pevačica je očigledno želela da sve izgleda fantastično, pa je ceo zid u sali bio ukrašen ružama, dok je rođendanska torta u obliku rotze dvorca oduševila sve goste.

PROČITAJTE JOŠ: ANA NIKOLIĆ IPAK OBJAVILA TARINU SLIKU: evo šta je razlog za najveću radost popularne pevačice (FOTO)

Kliknite OVDE da listate sve slike sa proslave i krštenja!

Izvor: Kurir/Lepa & srećna

LepaiSrecna Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta krstili su ćerku Taru i napravili veliko slavlje, a evo kako je proslava izgledala i ko su bili poznati gosti!